Loki 2η σεζόν: Αυτός είναι ο χαρακτήρας του Ke Huy Quan στο MCU (ΦΩΤΟ)

Πρώτη ματιά στο Marvel-ικό ντεμπούτο του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού του “Everything Everywhere All At Once“
01 Αυγούστου 2023 00:29
Loki 2η σεζόν: Αυτός είναι ο χαρακτήρας του Ke Huy Quan στο MCU (ΦΩΤΟ)

Το πρώτο επίσημο trailer της 2ης σεζόν του Loki εκτός από μια χορταστική ματιά γεμάτη μυστήριο στις νέες περιπέτειες του Loki του Tom Hiddleston και του Agent Mobius του Owen Wilson, δόθηκε μια πρώτη ματιά στην παρθενική εμφάνιση του Ke Huy Quan στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel. 

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός για τον ρόλο του στο "Everything Everywhere All At Once" σε μια σύμπτωση στην καριέρα του μπλέκεται και πάλι με παράδοξα του Multiverse. Ο χαρακτήρας του ονομάζεται O.B. στη 2η σεζόν του Loki και είναι μάλλον ένα είδους αποθηκάριος της TVA και ειδικός στο Multiverse και τα ταξίδια στο χρόνο. Οι Loki και Mobius ζητάνε τη βοήθειά του, μιας και ο πρώτος πάσχει από το "time slipping" φαινόμενο και συνεχώς γλιστράει σε διάφορα timelines όπως αποκαλύπτει και το trailer. 

O Ο.Β. παρά το ότι γνωρίζει την πάθηση του Loki λέει στον Mobius ότι δεν υπάρχει καμία θεραπεία για αυτό. Το τι θα γίνει όμως με τον αδερφό του Thor και το πρόβλημά του να γλιστράει σε άλλες χρονολογίες θα το μάθουμε τον Οκτώβριο όταν κάνει πρεμιέρα η νέα σεζόν στο Disney Plus. Μέχρι τότε πάρτε μια πρώτη γεύση από φωτογραφίες και screenshots του χαρακτήρα του: 

Δείτε ακόμη screenshots από την πρώτη του εμφάνιση στο MCU: 

Σύσσωμο το cast της πρώτης σεζόν θα επιστρέψει κανονικά, φυσικά με τους: Tom Hiddleston, Sophia DiMartino, Owen Wilson, Ravonna Renslayer και Wunmi Mosaku.

Το σενάριο της 2η σεζόν ανέλαβε ο Eric Martin, ενώ τα περισσότερα επεισόδια σκηνοθετούν οι Justin Benson και Aaron Moorhead, έχοντας προέλθει από το "Moon Knight" και την ταινία "Synchronicity". Τώρα, μάθαμε ότι θα υπάρξουν άλλοι δύο σκηνοθέτες σε αυτή τη σεζόν.

Ο ένας είναι ο Dan Deleeuw που θα κάνει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο και είναι η πρώτη φορά που η Marvel διαλέγει έναν επικεφαλής ειδικών εφέ πίσω από την κάμερα. Ο Deleeuw ήταν υποψήφιος τρεις φορές για Όσκαρ Καλύτερων Ειδικών Εφέ στα Captain America: The Winter Soldier, Avengers: Infinity War και Avengers: Endgame, ενώ ήταν επικεφαλής VFX και στην 1η σεζόν του Loki. Το άλλο όνομα είναι ο Kasra Farahani που ήταν επικεφαλής του σχεδιασμού παραγωγής στην 1η σεζόν του Loki και επίσης χωρίς πολύ εμπειρία στον τομέα θα σκηνοθετήσει επεισόδιο της 2ης σεζόν. 

Η 2η σεζόν του LOKI θα κάνει πρεμιέρα στις 6 Οκτωβρίου αποκλειστικά στο Disney+.