Η Millie Bobby Brown μιλάει για την τελευταία σεζόν του Stranger Things

“Είμαι έτοιμη να προχωρήσω”
15 Αυγούστου 2023 10:04
Η Millie Bobby Brown μιλάει για την τελευταία σεζόν του Stranger Things

Η Millie Bobby Brown δηλώνει πανέτοιμη να τελειώσει με το Stranger Things και να συνεχίσει την καριέρα της στο Χόλιγουντ με κάτι καινούργιο, με κάτι διαφορετικό. Η πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς του Netflix έδωσε μια νέα συνέντευξη “wwd” λέγοντας ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να ολοκληρωθεί το σόου και να προχωρήσει.

Η Brown υποδύεται την Eleven στην σειρά και βρίσκεται εκεί από το πρώτο επεισόδιο και όπως είπε η ίδια, είναι ευγνώμων για τον χρόνο που αφιέρωσε στη σειρά.

Νομίζω ότι είμαι έτοιμη (εννοεί που τελειώνει η σειρά). Ήταν ένας τεράστιος παράγοντας στη ζωή μου. Είναι λες και αποφοιτώ από το γυμνάσιο. Είναι σαν το τελευταίο έτος. Είσαι έτοιμη να προχωρήσεις και να ανθίσεις και είσαι ευγνώμον για τον χρόνο που είχες, αλλά ήρθε η ώρα να δημιουργήσεις το δικό σου μήνυμα και να ζήσεις τη δική σου ζωή.

Οι Duffer Brothers, οι οποίοι είναι οι δημιουργοί της σειράς, μίλησαν πρόσφατα για το Stranger Things 5 και δήλωσαν ότι ο Will του Noah Schnapp θα είναι και πάλι το επίκεντρο της ιστορίας.

Ο Will βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο. Αυτή η συναισθηματική πορεία του είναι αυτό που ελπίζουμε ότι θα συνδέσει όλη τη σειρά. Ο Will έχει συνηθίσει να είναι ο νέος, ο εσωστρεφής, αυτός που προστατεύεται. Οπότε κομμάτι του ταξιδιού του, δεν είναι μόνο η σεξουαλικότητα - είναι ο Will που έρχεται σε επαφή με τον εαυτό του ως νεαρός άνδρας.

O Matt Duffer τρόλαρε κιόλας τον Schnapp μιας και έχει στα χέρια του το σενάριο μερικών επεισοδίων της τελευταίας σεζόν.

Του στείλαμε τα πρώτα τρία σενάρια της 5ης σεζόν. Και του στέλνω μετά σε μήνυμα λέγοντάς του "Απλά μην γίνεις Tom Holland και εδώ". Γέλασε και μου λέει 'Φυσικά και όχι'. Λίγη ώρα μετά πόσταρε στο TikTok κάτι για αυτά. Αλλά δεν μπορώ να είμαι θυμωμένος μαζί του. Εϊναι ένα γλυκό παιδί και δεν μπορεί να κρατηθεί.

Στα νεότερα της παραγωγής του Stranger Things 5, μάθαμε ότι η Linda Hamilton, πρωταγωνίστρια των ταινιών "Terminator" θα παίξει στη νέα σεζόν, χωρίς όμως ακόμη να γνωρίζουμε τον ρόλο της. Επίσης, ο Dan Trachtenberg, γνωστός από τις ταινίας 10 Cloverfield Lane και Prey θα σκηνοθετήσει ένα από τα νέα επεισόδια.

Το παρεάκι του Hawkins και το υπόλοιπο cast αποτελείται από τους: Winona Ryder (Joyce Byers), David Harbour (Jim Hopper), Millie Bobby Brown (Eleven/Jane), Finn Wolfhard (Mike Wheeler), Gaten Matarazzo (Dustin Henderson), Caleb McLaughlin (Lucas Sinclair), Noah Schnapp (Will Byers), Sadie Sink (Max Mayfield), Natalia Dyer (Nancy Wheeler), Charlie Heaton (Jonathan Byers), Joe Keery (Steve Harrington), Maya Hawke (Robin Buckley), Priah Ferguson (Erica Sinclair), Brett Gelman (Murray), Matthew Modine (Dr. Brenner), Robert Englund (Victor Creel), και Jamie Campbell Bower (Vecna/Henry/One).

Προς το παρόν δε γνωρίζουμε πότε θα κάνει πρεμιέρα το Stranger Things 5 στο Netflix.