Το Riverdale τελειώνει και ένα αγαπητό πρόσωπο της σειράς θα κάνει guest εμφάνιση

Λίγα επεισόδια έμειναν για το μεγάλο αντίο
14 Ιουλίου 2023 20:56
Το Riverdale τελειώνει και ένα αγαπητό πρόσωπο της σειράς θα κάνει guest εμφάνιση

Μία από τις επιτυχημένες σειρές, το Riverdale, πρόκειται να σας αποχαιρετήσει για πάντα πολύ σύντομα, καθώς έχουν μείνει λίγα επεισόδια για να βάλει οριστική τελεία. Η 7η και τελευταία σεζόν παίζει αυτόν τον καιρό από το The CW και μόλις έγινε γνωστό, ότι ένα πολύ αγαπητό πρόσωπο πρόκειται να κάνει guest εμφάνιση.

Όπως μεταφέρει το Collider, η Ashleigh Murray θα επιστρέψει στο επεισόδιο 17 για να υποδυθεί για ακόμη μια φορά την Josie McCoy. Αυτό το επεισόδιο θα κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 2 Αυγούστου, οπότε λίγες ώρες μετά, θα το δείτε και μέσα από τη συχνότητα του Netflix Ελλάδας.

Το συγκεκριμένο επεισόδιο έχει τίτλο “A Different Kind of Cat” και επικεντρώνεταη στην Betty της Lili Reinhart, καθώς επιδιώκει να δημοσιεύσει το δικό της βιβλίο με τη βοήθεια των Cheryl (Madelaine Petsch) και Toni (Vanessa Morgan). Παράλληλα, οι Veronica (Camila Mendes),  Kevin (Casey Cott) και Clay (Karl Walcott) θα φιλοξενήσουν μια προβάλλουν την ταινία της Josie McCoy στο Babylonium και η Josie θα είναι στην πόλη για όλη την υπόθεση. Επιπλέον, ο Archie (KJ Apa) συνεχίζει με την ποίησή του.

Η επίσημη σύνοψη της σειράς λέει τα εξής:

Καθώς ασχολούνται με τα φλέγοντα θέματα σεξ, έρωτας, σχολείο και οικογένεια, ο έφηγος Άρτσι και η παρέα του μπλέκουν σε ένα σκοτεινό μυστήριο του Riverdale.

Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ, ότι η Ashleigh Murray ήταν μέρος της σειράς από το 2017, ωστόσο αποχώρησε από τη σειρά στην 3η σεζόν, αν και οι fans την είδαν ξανά στην 4η και 5η σεζόν για πολύ λίγο.

Πρωταγωνιστές του Riverdale είναι οι: KJ Apa ως Archie Andrews, Lili Reinhart ως Betty Cooper, Camila Mendes ως Veronica Lodge και Cole Sprouse ως Jughead Jones.

Το Riverdale ξεκίνησε να προβάλλεται τον Ιανουάριο του 2017 και έκτοτε σημείωσε τεράστια επιτυχία για το The CW αποτελώντας μια από τις δημοφιλέστερες νεανικές σειρές εκεί έξω. Στην Ελλάδα το Riverdale προβάλλεται μέσω του Netflix, που διατηρεί την διεθνή διανομή του.

Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: