Τα πιο παράξενα πράγματα γίνονται στο trailer της 5ης σεζόν του Riverdale

Τί να περιμένουμε από τη νέα σεζόν;
10 Δεκεμβρίου 2020 08:59
Τα πιο παράξενα πράγματα γίνονται στο trailer της 5ης σεζόν του Riverdale

Βασισμένο στα Archie Comics το Riverdale έφερε μια νέα πνοή στην τηλεόραση σημειώνοντας τεράστια εμπορική πορεία και πλέον βάζει πλώρη για την 5ην του σεζόν. Το δραματικό σόου μυστηρίου που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του “The CW” και του Netflix, πήρε το πράσινο φως για τη νέα του σεζόν τον περασμένο Ιανουάριο, αλλά λόγω των συνθηκών με τον κορωνοϊό, φυσικά σταμάτησαν όλα.

Το αποτέλεσμα αυτής της παύσης των γυρισμάτων ήταν να αφήσει πίσω μερικά επεισόδια από την 4η σεζόν και πολλά ερωτήματα, τα οποία όμως θα απαντηθούν με την άφιξη του 5ου κύκλου. 

Τώρα, το CW έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το trailer από την 5η σεζόν της σειράς και teaseάρει όλα όσα θα δουν fans από το νέο κεφάλαιο, αφού υπάρχει έντονο δράμα, ρομάντζο αλλά και... τρομακτικές σκηνές. Ό,τι δηλαδή θα περίμενε κανείς από το Riverdale. Η σκηνή όμως που κλέβει την παράσταση είναι όταν βλέπουμε την Betty να κρατάει ένα όπλο.

Τα νέα επεισόδια του Riverdale αναμένονται να ξεκινήσουν από τις 20 Ιανουαρίου. Δείτε το Season 5 trailer μέσα από τον player παρακάτω.