Έρχεται crossover επεισόδιο Riverdale και Chilling Adventures of Sabrina; (ΕΙΚΟΝΑ)

Ο επίσημος λογαριασμός της Sabrina ανάβει φωτιές!
24 Φεβρουαρίου 2020 13:08
Έρχεται crossover επεισόδιο Riverdale και Chilling Adventures of Sabrina; (ΕΙΚΟΝΑ)

Αδιαμφισβήτητα, μια από τις πιο πετυχημένες σειρές του Netflix είναι το Chilling Adventures of Sabrina, το οποίο από το 2018 μάς κρατάει συντροφιά, με το 4ο μέρος του να αναμένεται μέσα στη χρονιά. Ωστόσο, άλλο ένα πετυχημένο τηλεοπτικό σόου που προβάλλεται στην streaming υπηρεσία (το οποίο είναι παραγωγή του CW) είναι το Riverdale, με την 4η σεζόν τρέχει αυτή την περιόδο.

Τώρα, ο επίσημος λογαριασμός “SabrinaNetflix” δημοσίευσε μια φωτογραφία που άναψε φωτιές στην κοινότητα. Συγκεκριμένα, στην εν λόγω εικόνα βλέπουμε την Kiernan Shipka (Sabrina) να βρίσκεται πλάι από τους δύο πρωταγωνιστές του Riverdale, KJ Apa και Casey Cott. Αυτό που κάνει εντύπωση όμως και έκανε την εικόνα γρήγορα viral είναι πως η Shipka είναι ντυμένη ως Sabrina, κινώντας υποψίες πως ίσως ετοιμάζεται κάποιο crossover επεισόδιο των δύο σειρών.

Βέβαια, αυτή η φωτογραφία φαίνεται να είναι τραβηγμένη το 2018, καθώς οι ηθοποιοί φορούν τα ίδια ρούχα από μία φωτογραφία που είχε ανέβει στο προσωπικό Instagram της Kiernan, αλλά η λεζάντα από την επίσημη σελίδα της Sabrina ανάβει φωτιές. Συγκεκριμένα, η λεζάντα γράφει: “Το Riverdale είναι μεγάλο και τρομακτικό μέρος”.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Riverdale is a big, scary place...

A post shared by Chilling Adventures of Sabrina (@sabrinanetflix) on Feb 22, 2020 at 8:11pm PST

Το αν τελικά θα συμβεί αυτό το crossover επεισόδιο θα το μάθουμε αργά ή γρήγορα. Για οτιδήποτε νεότερο που αφορά το Riverdale ή το Chilling Adventures of Sabrina παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.