Riverdale 7η σεζόν: Το πρώτο trailer του φινάλε αποκαλύπτει χωροχρονικά παράδοξα

Ο Jughead επιχειρεί αλά “Back to the Future“ σε 50s σκηνικό
04 Μαρτίου 2023 11:49
Riverdale 7η σεζόν: Το πρώτο trailer του φινάλε αποκαλύπτει χωροχρονικά παράδοξα

Το The CW αποκάλυψε μια χορταστική πρώτη ματιά στην 7η και τελευταία σεζόν του Riverdale, με ένα επίσημο trailer που αποκαλύπτει πλήρως το '50s σκηνικό του. 

H πρεμιέρα του 7ου κύκλου θα γίνει στις 30 Μαρτίου στην Ελλάδα μέσω του Netflix και το πρώτο trailer δείχνει πως ο Jughead (Cole Sprouse) μετατρέπεται σαν άλλος "Marty McFly", καθώς καταστρώνει ένα σχέδιο αλά "Back to the Future" ώστε όλοι οι γνωστοί της τσακαλοπαρέας του Riverdale να επιστρέψουν πίσω. 

Το σίγουρο είναι πως κάτι πάει πολύ λάθος στο 50's σκηνικό που τους συναντάμε και σίγουρα επιφυλάσσει μεγάλες εκπήξεις για τους fans η σειρά στην τελευταία της στροφή. 

Δείτε το trailer της τελευταίας σεζόν του Riverdale: 

Πρωταγωνιστές του Riverdale είναι οι: KJ Apa ως Archie Andrews, Lili Reinhart ως Betty Cooper, Camila Mendes ως Veronica Lodge, Madeilaine Petsch ως Cheryl Blossom, Casey Cott ως Kevin, και Cole Sprouse ως Jughead Jones. 

Το Riverdale ξεκίνησε να προβάλλεται τον Ιανουάριο του 2017 και έκτοτε σημείωσε τεράστια επιτυχία για το The CW αποτελώντας μια από τις δημοφιλέστερες νεανικές σειρές εκεί έξω.

Η πρεμιέρα της 7ης σεζόν του Riverdale θα γίνει στις 29 Μαρτίου στο The CW και στις 30 Μαρτίου θα διατεθεί μέσα από το Netflix στην Ελλάδα