Θα εμφανιστεί ο Daniel Radcliffe στη σειρά του Harry Potter; - Αυτή είναι η απάντησή του

Νέες δηλώσεις
03 Ιουλίου 2023 19:38
Θα εμφανιστεί ο Daniel Radcliffe στη σειρά του Harry Potter; - Αυτή είναι η απάντησή του

Τελικά θα κάνει cameo στη σειρά του Harry Potter ο πασίγνωστος ηθοποιός, Daniel Radcliffe ή όχι; Την απάντησή του έδωσε ο κινηματογραφικός Χάρι Πότερ στο comicbook.com, όταν ερωτήθηκε εάν θα εμφανιστεί με κάποιον τρόπο στο project των Warner Bros. και Max.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι τελευταία φορά που έβαλε τα ρούχα του Potter ο Radcliffe ήταν το 2012 με την ταινία Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2, όπου έκλεισε ουσιαστικά ένας μεγάλος κύκλος για εκείνον. Επίσης, σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, στη σειρά Harry Potter θα εμπλέκεται ως παραγωγός και η δημιουργός των βιβλίων, J.K. Rowling.

Εκείνος δήλωσε στο comicbook:

Καταλαβαίνω ότι προσπαθούν να ξεκινήσουν κάτι καινούργιο και φρέσκο και είμαι σίγουρος ότι όποιος το κάνει θα θέλει να αφήσει το δικό στίγμα σε αυτό και όχι τι θα κάνει για να φέρει ένα cameo με τον παλιό Harry Potter. Οπότε σίγουρα δεν το επιδιώκω με κανέναν τρόπο (να κάνει cameo στη σειρά εννοεί). Αλλά τους εύχομαι, προφανώς, όλη την τύχη στον κόσμο και είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα δώσω τη σκυτάλη. Ωστόσο, δε νομίζω ότι θα χρειαστεί να την δώσω εγώ ο ίδιος σωματικά…

Ο Radcliffe λέει ουσιαστικά ότι πρόκειται για κάτι τελείως καινούργιο και δε χρειάζεται η Warner Bros. και οι δημιουργοί της σειράς να βρουν έναν τρόπο για να κάνει εκείνος κάποιο cameo. Τη σκυτάλη θα την πάρει ένας νέος ηθοποιός και έχει τις ευχές του όπως είχε δηλώσει παλιότερα.

Ο Radcliffe είχε πει παλιότερα:

Θα περάσει σε κάποιον άλλον (ο ρόλος του Harry Potter εννοεί). Αυτό που έχω τώρα στο μυαλό μου, είναι ότι υπάρχει κάπου εκεί έξω ένα παιδί 8 ετών, του οποίου η ζωή πρόκειται να αλλάξει σε μερικά χρόνια. Η σκέψη μου είναι εκεί…αλλά νομίζω η συνέχεια του franchise με νέες ταινίες ή με τη σειρά σε αυτή την περίπτωση ήταν αναπόφευκτη.

Στην επίσημη περιγραφή που έδωσε το MAX για την τηλεοπτική σειρά Harry Potter γράφονται τα εξής: "Οι ιστορίες από κάθε ένα από τα Harry Potter βιβλία της Rowling θα γίνουν μια δεκαετής σειρά που θα παραχθεί με την ίδια επιβλητική μαεστρία, αγάπη και φροντίδα για την οποία είναι γνωστό αυτό το παγκόσμιο franchise. Η σειρά θα διαθέτει ένα νέο καστ που θα ηγηθεί μιας νέας γενιάς θαυμαστών, γεμάτη από τις φανταστικές λεπτομέρειες, τους πολυαγαπημένους χαρακτήρες και τις θεαματικές τοποθεσίες που οι θαυμαστές του Χάρι Πότερ έχουν αγαπήσει για πάνω από 25 χρόνια.

Κάθε σεζόν θα είναι αυθεντική ως προς τα πρωτότυπα βιβλία και θα φέρει τον Χάρι Πότερ και όλες εκείνες τις απίστευτες περιπέτειες σε ένα νέο κοινό σε όλο τον κόσμο, ενώ οι πρωτότυπες, κλασικές και αγαπημένες ταινίες θα παραμείνουν στον πυρήνα του franchise και θα είναι διαθέσιμες για να τις παρακολουθήσει το κοινό σε ολόκληρο τον κόσμο".

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.