Η ΑΙ φαντάζεται την επιστροφή του Χάρι Πότερ με την 9η ταινία του “The Cursed Child“ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κάνει θαύματα η τεχνητή νοημοσύνη με το “Χάρι Πότερ και το Καταραμένο Παιδί“
20 Δεκεμβρίου 2023 23:18
Η ΑΙ φαντάζεται την επιστροφή του Χάρι Πότερ με την 9η ταινία του “The Cursed Child“ (ΒΙΝΤΕΟ)

Έχουμε δει να κάνει απίστευτα πράγματα η τεχνητή νοημοσύνη τον τελευταίο καιρό, με την ικανότητά της να "ζωγραφίζει" και να δημιουργεί κόσμους, σκηνικά και καταστάσεις από απλές εντολές να έχει... ξεφύγει. Τώρα, η τεχνητή νοημοσύνη θέλει να ξεσηκώσει τους fans του Χάρι Πότερ καθώς ένα trailer έχει γίνει viral τα τελευταία 24ωρα και φαντάζεται πως θα ήταν η κινηματογραφική μεταφορά του "Harry Potter and the Cursed Child"

Για όσους δεν γνωρίζουν είναι το θεατρικό έργο που προβάλλετιαι από το 2016 στη σκηνή του West End και έχει συναρπάσει τους "Χαριποτερικούς" που είχαν την τύχει να το παρακολουθήσουν. Πρόκειται για την άμεση συνέχεια του "Ο Χάρι Πότερ και οι Κλήροι του Θανάτου" (Harry Potter and the Deathly Hallows), καθώς σε αυτήν οι Χάρι, Ερμιόνη και Ρον επιστρέφουν μεγαλύτεροι σε ηλικία και τα παιδιά τους να πρωταγωνιστούν σε μια νέα περιπέτεια.

Η ιστορία λαμβάνει χώρα 19 χρόνια μετά τα γεγονότα των "Κλήρων του Θανάτου" και ακολουθεί την ιστορία του γιου του Χάρι, ονόματι Άλμπους Σέβερους Πότερ. Η J.K. Rowling έχει χαρακτηρίσει την ιστορία του "The Cursed Child" ως την "8η ιστορία με τον Harry Potter".

Όσοι βλέπουν το trailer αυτό λένε πως είναι το "καλύτερο ψεύτικο" trailer που έχει υπάρξει για την υποτιθέμενη ταινία του Cursed Child. Δείτε το trailer που έφτιαξε η ΑΙ και πείτε μας αν πέφτει μέσα στην απεικόνιση της υποτιθέμενης ταινίας, που κάθε fan του Harry Potter θα ήθελε να δει. 

Δείτε το AI made trailer του Harry Potter and the Cursed Child

Για την ιστορία, φαίνεται ότι τουλάχιστον κινηματογραφικά δεν ψήνεται κάποια επιστροφή του παλιού cast των Daniel Radcliffe, Emma Watson και Rupert Grint για μια κανονική 9η ταινία του Χάρι Πότερ (τα Deathly Hallows είχαν Part 1 και Part 2). 

Η Warner Bros. Pictures όμως ετοιμάζει εδώ και καιρό το remake της αυθεντικής ιστορίας του Χάρι Πότερ με την ομώνυμη τηλεοπτική σειρά στο MAX (πρώην HBO Max).