Έχουμε συνταρακτικά νέα για τη σειρά του Harry Potter - Μάθαμε πότε θα τη δούμε!

Κάντε λίγη υπομονή γιατί μάλλον κλείδωσε η χρονιά προβολής στο HBO
23 Φεβρουαρίου 2024 19:48
Έχουμε συνταρακτικά νέα για τη σειρά του Harry Potter - Μάθαμε πότε θα τη δούμε!

Όσο σουρεάλ κι αν ακούγεται η είδηση στους fans του Χάρι Πότερ που μεγάλωσαν με τα βιβλία και τις ταινίες του, τελικά επιστρέφει και μάθαμε το πότε, καθώς η Warner Bros. Discovery φαίνεται να κλείδωσε την χρονιά που θα κάνει πρεμιέρα η πολυαναμενόμενη τηλεοπτική σειρά του Harry Potter. 

Έτσι, το τηλεοπτικό remake του Χάρι Πότερ θα κάνει πρεμιέρα στην υπηρεσία MAX μέσα στο 2026, όπως ανακοίνωσε ο CEO της Warner Bros., David Zaslav. Τουλάχιστον αυτή είναι η χρονιά που στοχεύει, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, να προβληθεί η 1η σεζόν της σειράς Harry Potter, η οποία γνωρίζουμε ήδη ότι θα διαρκέσει 7 σεζόν -όσα και τα best-seller βιβλία της J.K. Rowling.

Μάλιστα η συγγραφέας και δημιουργός του σύμπαντος του Harry Potter, θα έχει ρόλο εκτελεστικής παραγωγού στο τηλεοπτικό remake, ενώ το αφεντικό της Warner Bros. Discovery ανέφερε ότι συναντήθηκε με την Rowling στο Λονδινο πριν από μερικές εβδομάδες, μαζί με τον διευθυντή προγράμματος των HBO/ MAX, Casey Bloys, ώστε να συζητήσουν τα της σειράς. "Δεν μπορούμε να κρύψουμε τον ενθουσιασμό μας για τον Χάρι Ποτερ. Περάσαμε κάμποσο χρόνο με την J.K. και την ομάδα της. Και οι δύο πλευρές είναι κατενθουσιασμένες που ξαναζωντανεύει αυτό το franchise. Οι συζητήσεις μας ήταν υπέροχες και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένοι για το τι μέλλει γενέσθαι. Ανυπομονούμε να μοιραστούμε μια δεκαετία νέων ιστοριών με τους fans σε όλο τον κόσμο μέσω του Max" είπε ο Zaslav. 

Στην επίσημη περιγραφή που έδωσε το MAX για την τηλεοπτική σειρά Harry Potter γράφονται τα εξής: "Οι ιστορίες από κάθε ένα από τα Harry Potter βιβλία της Rowling θα γίνουν μια δεκαετής σειρά που θα παραχθεί με την ίδια επιβλητική μαεστρία, αγάπη και φροντίδα για την οποία είναι γνωστό αυτό το παγκόσμιο franchise. Η σειρά θα διαθέτει ένα νέο καστ που θα ηγηθεί μιας νέας γενιάς θαυμαστών, γεμάτη από τις φανταστικές λεπτομέρειες, τους πολυαγαπημένους χαρακτήρες και τις θεαματικές τοποθεσίες που οι θαυμαστές του Χάρι Πότερ έχουν αγαπήσει για πάνω από 25 χρόνια.

Κάθε σεζόν θα είναι αυθεντική ως προς τα πρωτότυπα βιβλία και θα φέρει τον Χάρι Πότερ και όλες εκείνες τις απίστευτες περιπέτειες σε ένα νέο κοινό σε όλο τον κόσμο, ενώ οι πρωτότυπες, κλασικές και αγαπημένες ταινίες θα παραμείνουν στον πυρήνα του franchise και θα είναι διαθέσιμες για να τις παρακολουθήσει το κοινό σε ολόκληρο τον κόσμο".

Ποιοι θα παίζουν; 

Η Warner Bros. ήταν ξεκάθαρη στην ανακοίνωσή της: "νέα πρόσωπα". Είχε επιβεβαιωθεί ότι μια πλειάδα καινούργιων νεαρών ηθοποιών θα υποδυθούν τον Χάρι Πότερ, τον Ρον Ουέσλι, την Ερμιόνη Γκρέιντζερ και όλους τους γνωστούς λατρεμένους και μισητούς χαρακτήρες του Χόγκουαρτς. Επομένως, μην περιμένετε να ξαναδείτε τους Daniel Radcliffe, Rupert Grint και Emma Watson