Harry Potter: Γεγονός η σειρά με ένα πρώτο teaser - Πότε αναμένεται και πόσες σεζόν θα είναι;

Με κάθε επισημότητα έρχεται στο ανανεωμένο HBO Max
12 Απριλίου 2023 21:26
Harry Potter: Γεγονός η σειρά με ένα πρώτο teaser - Πότε αναμένεται και πόσες σεζόν θα είναι;

Είναι πλέον επίσημο: Έρχεται η τηλεοπτική σειρά του Harry Potter που εδώ και καιρό ακούγεται ότι βρίσκεται στα σκαριά για χάρη της streaming υπηρεσίας του HBO Max. Ή καλύτερα του "Max" καθώς έτσι πλέον θα ονομάζεται η εν λόγω streaming υπηρεσία της Warner Bros. Discovery μετά την αλλαγή ονόματος που ισχύει από σήμερα, όπως έγινε γνωστό στο ειδικό event της εταιρίας. 

Η ανακοίνωση συνοδεύτηκε και με ένα λιτό teaser trailer που αποκαλύπτει το λογότυπο της σειράς, πάντα φυσικά με τη μουσική υπόκρουση του εμβληματικού theme που έγραψε ο John Williams. Ανάμεσα στις πληροφορίες που έγιναν γνωστές είναι πως η τηλεοπτική διασκευή των βιβλίων του Harry Potter θα είναι πιστή στα βιβλία της J.K Rowling, με σκοπό να μεταφέρει την ιστορία του κάθε βιβλίου σε κάθε μία από τις σεζόν της. Μάλιστα, η Ρόουλινγκ ως δημιουργός του μαγικού σύμπαντος του Χάρι Ποτερ, θα συμμετέχει σε αυτό ως εκτελεστική παραγωγός. 

"Η δέσμευση του Max να διατηρήσει την ακεραιότητα των βιβλίων μου είναι σημαντική για μένα και ανυπομονώ να συμμετάσχω σε αυτή τη νέα διασκευή, η οποία θα φέρει έναν βαθμό βάθους και λεπτομέρειας που μόνο μια τηλεοπτική σειρά μεγάλης διάρκειας μπορεί να προσφέρει", δήλωσε η Rowling.

Δείτε το teaser trailer της σειράς Harry Potter

Πόσες σεζόν θα είναι; 

Σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε υπάρχει ένα "δεκαετές πλάνο" για να μεταφερθούν όλες οι ιστορίες των 7 βιβλίων αυτούσιες. Επομένως, θα έχουμε να κάνουμε με σίγουρα 7 σεζόν για τη σειρά Harry Potter. Στην επίσημη περιγραφή αναφέρει ότι "Κάθε σεζόν θα είναι πιστή στα πρωτότυπα βιβλία και θα φέρει τον Χάρι Πότερ και τις απίθανες περιπέτειές του σε νέο κοινό σε ολόκληρο τον κόσμο"

Ποιοι θα παίζουν; 

Η Warner Bros. είναι ξεκάθαρη στην ανακοίνωσή της: "νέα πρόσωπα". Επιβεβαιώνεται, λοιπόν, ότι μια πλειάδα καινούργιων νεαρών ηθοποιών θα υποδυθούν τον Χάρι Πότερ, τον Ρον Ουέσλι, την Ερμιόνη Γκρέιντζερ και όλους τους γνωστούς λατρεμένους και μισητούς χαρακτήρες του Χόγκουαρτς. Επομένως, μην περιμένετε να ξαναδείτε τους Daniel Radcliffe, Rupert Grint και Emma Watson

Πότε αναμένεται; 

Προς το παρόν είναι πολύ νωρίς για να δοθεί μια ημερομηνία ή παράθυρο κυκλοφορίας για την σειρά Harry Potter. Το σίγουρο είναι ότι θα προβληθεί μέσα από το MAX, τη νέα streaming υπηρεσία που παίρνει τη θέση του HBO Max και θα περιλαμβάνει περιεχόμενο από την βιβλιοθήκη της Warner Bros. και του Discovery. Η Warner ανέφερε ότι βρίσκεται σε αναζήτηση σεναριογράφου και showrunner για να ηγηθεί του project. 

Στην επίσημη περιγραφή που έδωσε το MAX για την τηλεοπτική σειρά Harry Potter λέγονται τα εξής: "Οι ιστορίες από κάθε ένα από τα Harry Potter βιβλία της Rowling θα γίνουν μια δεκαετής σειρά που θα παραχθεί με την ίδια επιβλητική μαεστρία, αγάπη και φροντίδα για την οποία είναι γνωστό αυτό το παγκόσμιο franchise. Η σειρά θα διαθέτει ένα νέο καστ που θα ηγηθεί μιας νέας γενιάς θαυμαστών, γεμάτη από τις φανταστικές λεπτομέρειες, τους πολυαγαπημένους χαρακτήρες και τις θεαματικές τοποθεσίες που οι θαυμαστές του Χάρι Πότερ έχουν αγαπήσει για πάνω από 25 χρόνια. Κάθε σεζόν θα είναι αυθεντική ως προς τα πρωτότυπα βιβλία και θα φέρει τον Χάρι Πότερ και όλες εκείνες τις απίστευτες περιπέτειες σε ένα νέο κοινό σε όλο τον κόσμο, ενώ οι πρωτότυπες, κλασικές και αγαπημένες ταινίες θα παραμείνουν στον πυρήνα του franchise και θα είναι διαθέσιμες για να τις παρακολουθήσει το κοινό σε ολόκληρο τον κόσμο".

Tags: