Έρχονται κι άλλα παιχνίδια Harry Potter μετά την ανεπανάληπτη επιτυχία του Hogwarts Legacy

Αποκαλύφθηκαν οι πωλήσεις του τίτλου για όλο το 2023
08 Ιανουαρίου 2024 23:20
Έρχονται κι άλλα παιχνίδια Harry Potter μετά την ανεπανάληπτη επιτυχία του Hogwarts Legacy

Πολύ ευχάριστα νέα για τους fans του σύμπαντος του Χάρι Πότερ καθώς η ανεπανάληπτη επιτυχία του Hogwarts Legacy, φέρνει το franchise στην κορυφή των προτεραιοτήτων της Warner Bros. Interactive Entertainment, η οποία είχε να κάνει μια διπλή ανακοίνωση. 

Την ανακοίνωση αυτή έκανε δια στόματος του προέδρου της εταιρίας David Haddad, ο οποίος σε συνέντευξή του στο Variety ανακοίνωσε πρώτα ότι το open-world RPG του Harry Potter πούλησε πάνω από 22 εκατομμύρια αντίτυπα από την κυκλοφορία του τον Φεβρουάριο του 2023 μέχρι και το τέλος του έτους. Αυτό το καθιστά "ως το παιχνίδι με τις περισσότερες πωλήσεις για το 2023 σε όλη την gaming βιομηχανία" όπως δήλωσε χαρακτηριστικά. 

Μόνο που δεν έμεινε εκεί γιατί ανέφερε πως η Warner Bros. θα πατήσει το "γκάζι" και θα υποστηρίζει την επιτυχία του franchise όχι μόνο με το "Quidditch Champions", αλλά και με "μια σειρά άλλων παιχνιδιών" τα οποία δεν έχουν ανακοινωθεί και "θα δώσουν την ευκαιρία στους fans να γίνουν μέρος του κόσμου, των ιστοριών και των χαρακτήρων με πολύ πιο ουσιαστικούς τρόπους.

Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι το Harry Potter: Quidditch Champions βρίσκεται σε beta και πρόκειται να μεταφέρει για πρώτη φορά σε standalone παιχνίδι τη μαγεία του γνωστού μαγικού αθλήματος από τον κόσμο της J.K. Rowling. Ακόμη δεν υπάρχει ημερομηνία κυκλοφορίας αλλά θα έρθει στα PC και τις κονσόλες. 

Αυτό πρακτικά είναι σαν ανακοινώνει έμμεσα το Hogwarts Legacy 2, το οποίο φημολογείται από τον περασμένο Σεπτέμβριο, πέραν των άλλων Harry Potter παιχνιδιών που βρίσκονται υπό ανάπτυξη. 

Το Hogwarts Legacy κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο για το PC, το PlayStation 5 και τα Xbox Series X|S. Λίγο αργότερα κατέφθασε στα Xbox One και PlayStation 4, ενώ η έκδοση του Nintendo Switch ήρθε στις 14 Νοεμβρίου του 2023.