Hogwarts Legacy 2: Έρχεται συνέχεια για το Harry Potter παιχνίδι

Μετά τη σαρωτική επιτυχία του πρώτου
03 Σεπτεμβρίου 2023 16:59
Hogwarts Legacy 2: Έρχεται συνέχεια για το Harry Potter παιχνίδι

Όπως μεταφέρει o γνωστός ρεπόρτερ της gaming βιομηχανίας Tom Henderson, σύμφωνα με πληροφορίες του εξαιρετικά αξιόπιστου leaker @MyTimeToShineH, το Hogwarts Legacy 2 είναι γεγονός και βρίσκεται ήδη υπό ανάπτυξη.

Περνώντας, σε λεπτομέρειες, ο έμπιστος leaker, ο οποίος φέρνει τακτικά πληροφορίες στα φώτα της δημοσιότητας σχετικά με διάφορες κινηματογραφικές παραγωγές, μίλησε αυτή τη φορά για ένα gaming project που συνδέεται ωστόσο με το σινεμά. Ειδικότερα, τόνισε μέσα από λιτό post στο X (πρώην Twitter), ότι σύμφωνα με ανώνυμες πηγές, η συνέχεια του Hogwarts Legacy βρίσκεται στα σκαριά.

Φυσικά, η διαρροή αυτή δε σοκάρει κανέναν, αν αναλογιστούμε την εμπορική πορεία του τίτλου. Το Hogwarts Legacy είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα παιχνίδια του 2023, από όλες τις απόψεις, είτε πρόκειται για retail πωλήσεις, είτε για digital, είτε για τα στατιστικά στο Steam, κ.ο.κ.

Για να αντιληφθείτε πόσο μεγάλη επιτυχία ήταν, το Hogwarts Legacy πούλησε μέσα σε δύο εβδομάδες από το αρχικό του ντεμπούτο περισσότερα από 12 εκατομμύρια αντίτυπα. Κάπως έτσι, γέμισε τα ταμεία της Warner Bros. με πάνω από 850 εκατομμύρια δολάρια, ξεπερνώντας κατά 256% τις ήδη φιλόδοξες προσδοκίες της εταιρίας. Μέχρι το Μάιο, τα έσοδα από το project είχαν ξεπεράσει το 1 δισεκατομμύριο δολάρια.

Το Hogwarts Legacy κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο για το PC, το PlayStation 5 και τα Xbox Series X|S. Λίγο αργότερα κατέφθασε στα Xbox One και PlayStation 4, ενώ η έκδοση του Nintendo Switch πλέον αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 14 Νοεμβρίου 2023.

Αν δεν έχετε παίξει ακόμα το παιχνίδι, πατώντας εδώ μπορείτε να διαβάσετε το αναλυτικό review των Unboxholics, το οποίο είχε επιμεληθεί ο Γιώργος Πρίτσκας.