Ο Daniel Radcliffe 'σπάει' τη σιωπή του για τη σειρά Harry Potter (ΒΙΝΤΕΟ)

Όλα όσα δήλωσε ο ηθοποιός
15 Ιουνίου 2023 20:09
Ο Daniel Radcliffe 'σπάει' τη σιωπή του για τη σειρά Harry Potter (ΒΙΝΤΕΟ)

H Warner Bros. Discovery ανακοίνωσε πρόσφατα ότι ετοιμάζει την τηλεοπτική σειρά του Harry Potter, η οποία θα παίξει κάποια στιγμή μέσα από τη "συχνότητα” του Max. Οι αντιδράσεις των fans ήταν αναμενόμενα ποικίλες κυρίως για το πως θα είναι το σόου, αλλά και ποιοι θα παίξουν τους λατρεμένους χαρακτήρες, όπως αυτόν του Harry Potter.

Τώρα, ο Daniel Radcliffe "σπάει" τη σιωπή του και μιλάει για τη σειρά που έχει στα σκαριά η Warner Bros. και δήλωσε μεταξύ άλλων, ότι το μυαλό του είναι σε εκείνο το παιδί που θα αναλάβει το ρόλο, μιας και η ζωή του θα αλλάξει σε μερικά χρόνια.

Μιλώντας στον Pete Hammond του Deadline και στην εκπομπή “The Actor’s Side”, ο Radcliffe άνοιξε την καρδιά του και μίλησε για τον χαρακτήρα του Harry Potter, τον σύγκρινε κάπως με τον Sherlock Holmes, αλλά μίλησε μάλιστα για το μέλλον του χαρακτήρα στην τηλεοπτική σειρά που ετοιμάζει η Warner Bros. Discovery για την streaming υπηρεσία “Max”.

Νομίζω ότι ο Harry Potter προοριζόταν πάντα να γίνει κάτι σαν τον Sherlock Holmes ή όπως οι άνθρωποι είδαν τον Basil Rathbone που υποδυόταν αυτόν τον χαρακτήρα και πίστευε ότι κανείς άλλος δε θα μπορούσε να παίξει τον Sherlock Holmes.

Λοιπόν, ξέρετε…θα το κάνουν. Θα περάσει σε κάποιον άλλον (ο ρόλος του Harry Potter εννοεί). Αυτό που έχω τώρα στο μυαλό μου, είναι ότι υπάρχει κάπου εκεί έξω ένα παιδί 8 ετών, του οποίου η ζωή πρόκειται να αλλάξει σε μερικά χρόνια. Η σκέψη μου είναι εκεί…αλλά νομίζω η συνέχεια του franchise με νέες ταινίες ή με τη σειρά σε αυτή την περίπτωση ήταν αναπόφευκτη.

Αυτό που λέει στην ουσία ο Radcliffe είναι ότι ήταν αναπόφευκτο κάποια στιγμή να συνεχίσει το franchise κάπως με έναν νέο ηθοποιό που θα πάρει το ρόλο του Harry Potter.

Να σας υπενθυμίσουμε, ότι ο Basil Rathbone ήταν από τους πρώτους ηθοποιούς που έπαιξαν τον Sherlock Holmes, με την πρώτη ταινία του 1939, ενώ έκτοτε τον χαρακτήρα τον έχουν υποδυθεί πάρα πολλοί ηθοποιού, όπως οι Christopher Lee, Henry Cavill, Benedict Cumberbatch, Robert Downey Jr. Jeremy Brett, Ian McKellen και άλλοι.

Στη σειρά Harry Potter του Max θα εμπλέκεται ως παραγωγός η δημιουργός και οραματίστριά του, J.K. Rowling.

Στην επίσημη περιγραφή που έδωσε το MAX για την τηλεοπτική σειρά Harry Potter γράφονται τα εξής: "Οι ιστορίες από κάθε ένα από τα Harry Potter βιβλία της Rowling θα γίνουν μια δεκαετής σειρά που θα παραχθεί με την ίδια επιβλητική μαεστρία, αγάπη και φροντίδα για την οποία είναι γνωστό αυτό το παγκόσμιο franchise. Η σειρά θα διαθέτει ένα νέο καστ που θα ηγηθεί μιας νέας γενιάς θαυμαστών, γεμάτη από τις φανταστικές λεπτομέρειες, τους πολυαγαπημένους χαρακτήρες και τις θεαματικές τοποθεσίες που οι θαυμαστές του Χάρι Πότερ έχουν αγαπήσει για πάνω από 25 χρόνια.

Κάθε σεζόν θα είναι αυθεντική ως προς τα πρωτότυπα βιβλία και θα φέρει τον Χάρι Πότερ και όλες εκείνες τις απίστευτες περιπέτειες σε ένα νέο κοινό σε όλο τον κόσμο, ενώ οι πρωτότυπες, κλασικές και αγαπημένες ταινίες θα παραμείνουν στον πυρήνα του franchise και θα είναι διαθέσιμες για να τις παρακολουθήσει το κοινό σε ολόκληρο τον κόσμο".

Παρακολουθήστε τη συνέντευξη του Daniel Radcliffe στο Deadline παρακάτω.