Maestro: Ο Παπακαλιάτης στα γυρίσματα της 2ης σεζόν μαζί με το νεότερο μέλος του cast (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Μαζί του και η Αλεξάνδρα της Στεφανία Γουλιώτη
26 Ιουνίου 2023 15:35
Maestro: Ο Παπακαλιάτης στα γυρίσματα της 2ης σεζόν μαζί με το νεότερο μέλος του cast (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Τα γυρίσματα για τη 2η σεζόν του Maestro συνεχίζονται και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, πρωταγωνιστής και δημιουργός της σειράς, ανέβασε μερικές νέες φωτογραφίες. Πιο συγκεκριμένα, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram, ο ηθοποιός και σεναριογράφος δημοσίευσε πέντε νέες εικόνες από τα γυρίσματα στο Ελληνικό.

Με την λεζάντα “shooting in the future” ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έδωσε στη δημοσιότητα πέντε νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα του Maestro, στις οποίες βλέπουμε εκείνον ως Ορέστη, να έχει στην αγκαλιά του ένα νεογέννητο και να βρίσκεται παράλληλα μαζί με την πρώην γυναίκα του, την Αλεξάνδρα, που την υποδύεται η Στεφανία Γουλιώτη. Όσοι έχετε παρακολουθήσει τον 1ο κύκλο σίγουρα δε σας κάνουν εντύπωση αυτές οι εικόνες.

Δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω:

Για την ιστορία, μετά τη διακοπή της καλοκαιρινής σεζόν, το συνεργείο της Foss Productions θα επιστρέψει στο νησί των Παξών τον Οκτώβριο για να ολοκληρώσουν τα γυρίσματα των υπόλοιπων επεισοδίων. Ο δημιουργός του Maestro έκανε και μια μικρή αποκάλυψη για τον 2ο κύκλο πρόσφατα, λέγοντας ότι θα προστεθεί ένα νέο πρόσωπο, το οποίο θα βοηθήσει στην εξιχνίαση του εγκλήματος. Επίσης διατύπωσε πως μέχρι τώρα έχει ολοκληρώσει το σενάριο των πρώτων τεσσάρων επεισοδίων της 2ης σεζόν, των οποίων τα γυρίσματα έγιναν τις προηγούμενες ημέρες.

Κάθε επεισόδιο έχει έναν αφηγητή και αυτή τη φορά έχω επιλέξει διαφορετικό τρόπο αφήγησης. Κάθε φορά που μιλάει ένας μιλάει για την ιστορία του άλλου ήρωα. Οι ήρωες έχουν ενωθεί, υπάρχει ένα έγκλημα που έχει γίνει και τα πρώτα τέσσερα επεισόδια είναι οι συνέπειες αυτού", είπε ο Παπακαλιάτης χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, θα πρέπει να περιμένετε αρκετό καιρό μέχρι να δείτε τη 2η σεζόν του Maestro, καθώς όπως είχε δηλώσει παλιότερα ο Παπακαλιάτης η εκτίμηση που έχει η παραγωγή, είναι ότι θα κάνει πρεμιέρα προς τα τέλη του 2023 ή εντός του 2024. Εκείνος είχε δηλώσει τα εξής: Ο δεύτερος κύκλος έχει Αθήνα και μετά από Σεπτέμβρη – Οκτώβρη να πάμε πάλι Παξούς. Θα το δούμε σε ένα χρόνο από τώρα. Είναι όπως στο εξωτερικό, που ένα χρόνο αφού τελειώνει η σεζόν, τον επόμενο έρχεται η επόμενη σεζόν.

Maestro: Ο Παπακαλιάτης αποκαλύπτει ένα νέο πρόσωπο της δεύτερης σεζόν (ΕΙΚΟΝΑ)

Ο Παπακαλιάτης έχει δηλώσει ότι θα συστηθούμε σε αρκετά νέα πρόσωπα και πως η ιστορία του Maestro θα τελειώσει με τη 2η σεζόν. Διαβεβαίωσε ότι η προβολή της 2ης σεζόν δε θα γίνει πρώτα στο Netflix και μετά στο Mega, επομένως ο τρόπος που θα προβληθεί θα είναι παρόμοιος με αυτόν της 1ης σεζόν -πρώτα στην ελληνική τηλεόραση και λίγο καιρό μετά στο Netflix.

Πρωταγωνιστούν οι: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Σάντρα Σαραφάνοβα, Τόνια Μαράκη, Γιώργος Μπινιάρης.