Η 2η σεζόν του LOTR: The Rings Of Power θα έχει περισσότερη δράση

Νέες πληροφορίες
16 Ιουνίου 2023 11:18
Η 2η σεζόν του LOTR: The Rings Of Power θα έχει περισσότερη δράση

Η Amazon έχει στα σκαριά τη 2η σεζόν του The Lord Of The Rings: The Rings Of Power, η οποία καλώς εχόντων των πραγμάτων θα καταφθάσει στις οθόνες σας μέσα στο 2024. Τώρα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το νέο κύκλο.

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στο Deadline, η Sophia Nomvete που υποδύεται την πριγκίπισσα Disa, είπε ότι η 1η σεζόν διαδραματιζόταν σε μια περίοδο ειρήνης -σχετικά- και ήθελε να εισάγει το κοινό στους χαρακτήρες. Ωστόσο αναφέρθηκε στον επόμενο κύκλο με τις εξής δηλώσεις:

Η 2η σεζόν είναι η αποκάλυψη όλων. Είναι όταν η δύναμη του κακού αρχίζει πραγματικά να ασκεί πίεση στη Μέση Γη και παρακολουθούμε πώς όλοι όσοι γνωρίζουμε και αγαπάμε χειρίζονται αυτήν την κατάσταση.

Η Nomvete επισήμανε επίσης ότι στην 2η σεζόν του The Rings of Power το κακό πρόκειται να δείξει τι δύναμή του σε κάθε φυλή και υπόσχεται επίσης να έχει εντονότερη και περισσότερη δράση σε σχέση με την 1η.

Οι νέες προσθήκες του cast της 2ης σεζόν του The Rings of Power είναι οι εξής: Ben Daniels του The Crown, Gabriel Akuwudike (Hanna), Yasen ‘Zates’ Atour (The Witcher), Nia Towle (Persuasion), Nicholas Woodeson (Rome), και την πρωτοεμφανιζόμενη Amelia Kenworthy. Επίσης, ο Sam Hazeldine αναλαμβάνει από εδώ και πέρα τον ρόλο του Adar από τον Joseph Mawle.

Aκόμη έχομε τους: Oliver Alvin-Wilson (Murder in Provence), Stuart Bowman (Bodyguard) Gavi Singh Chera (The Undeclared War), William Chubb (Vampire Academy), Kevin Eldon (The Last Kingdom), Will Keen (Ridley Road), Selina Lo (Boss Level) και Calam Lynch (Bridgerton).

Όλοι αυτοί μαζί με τα ονόματα της πρώτης σεζός όπως οι: Cynthia Addai-Robinson, Robert Aramayo, Owain Arthur, Charlie Vickers, Maxim Baldry, Nazanin Boniadi, Morfydd Clark, Ismael Cruz Córdova, Charles Edwards, Trystan Gravelle, Sophia Nomvete, Lloyd Owen, Megan Richards, Dylan Smith, Leon Wadham, Benjamin Walker, Daniel Weyman και Sara Zwangobani.

Τo πλάνο της Amazon θέλει τη σειρά να επεκτείνεται σε πέντε σεζόν, με τους συντελεστές και showrunners να έχουν ήδη ξεκάθαρο το πλάνο για το πώς θα ολοκληρωθεί η ιστορία.

Η 2η σεζόν του The Lord of the Rings: The Rings of Power αναμένεται να παίξει -μάλλον- μέσα στο 2024. Η Amazon δεν έχει δώσει ακόμα κάποια ημερομηνία πρεμιέρας.