Δείτε το νέο trailer από το επόμενο παιχνίδι του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Κυκλοφορεί σύντομα το The Lord of the Rings: Return to Moria
20 Οκτωβρίου 2023 00:47
Δείτε το νέο trailer από το επόμενο παιχνίδι του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Η publishing εταιρία, North Beach Games και η ομάδα ανάπτυξης Free Range Games κυκλοφόρησαν ένα νέο βίντεο από το The Lord of the Rings: Return to Moria, το οποίο θα γίνει διαθέσιμο σύντομα στο PC. Ο τίτλος που βασίζεται στο σύμπαν του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών θα καταφθάσει και στο PlayStation 5, αλλά τον Δεκέμβριο.

Το νέο βίντεο είναι ουσιαστικά η εναρκτήρια σκηνή (Opening Cinematic) του παιχνιδιού, το οποίο θέλει να σας βάλει στο κλίμα του και να σας ταξιδέψει μέχρι την Μόρια με αφηγητή τον John Rhys-Davies στο ρόλο του Lord Gimli Lockbearer.

Το Return to Moria διαδραματίζεται στην Τέταρτη Εποχή γνωστή και ως «Age of Men» που ξεκινά αμέσως μετά τα γεγονότα της τριλογίας του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών. Ωστόσο, στο Return to Moria, θα πάρετε τον έλεγχο των νάνων που πάνε στα ορυχεία της Moria, που είναι γεμάτα από goblins. Πρόκειται ουσιαστικά για ένα survival game με crafting στοιχεία κατά τη διάρκεια της Τέταρτης Εποχής

Ζήστε τη Συντροφιά των Νάνων όπως ποτέ άλλοτε, με το πλούσιο lore από τον θρυλικό J.R.R Tolkien, στο The Lord of the Rings: Return to Moria. Για να επιβιώσουν από τα ύπουλα ορυχεία της Μόρια, οι παίκτες πρέπει να μαζέψουν πόρους, να κυνηγήσουν και να βρουν φαγητό, αλλά και να διαχειριστούν τον ύπνο, τη θερμοκρασία και άλλα.

Το The Lord of the Rings: Return to Moria θα κυκλοφορήσει στις 24 Οκτωβρίου για το PC, ενώ αναμένεται να καταφθάσει και στο PlayStation 5 στις 5 Δεκεμβρίου. Παρακολουθήστε το trailer opening cinematic μέσα από τον player που ακολουθεί.