Το Gotham Knights “κόπηκε” από το The CW

Τίτλοι τέλους για το Gotham Knights
13 Ιουνίου 2023 08:18
Το Gotham Knights “κόπηκε” από το The CW

Το The CW μόλις έκοψε ακόμη μία ολοκαίνουργια τηλεοπτική σειρά του, η οποία έκανε πρεμιέρα τον περασμένο Μάρτιο. Παρόλο που το μέλλον του Gotham Knights ήταν αβέβαιο όπως σας είχαμε ενημερώσει παλιότερα, φαίνεται ότι τώρα, το αμερικανικό δίκτυο πήρε την τελική του απόφαση.

Όπως αναφέρει το Collider, το The CW “έκοψε” το Gotham Knights και δεν έδωσε το πράσινο φως για την 2η σεζόν. Αυτή η σειρά έρχεται μετά την ακύρωση και των Kung Fu, Walker: Independence και The Winchesters.

Η σειρά έπαιξε τον Μάρτιο, αλλά είχε λάβει αρκετά μέτριες κριτικές, ενώ φαίνεται ότι δεν είχε μεγάλη τηλεθέαση για να συνεχίσει. To 12ο και προτελευταίο επεισόδιο του Gotham Knights πρόκειται να προβληθεί την επόμενη εβδομάδα, στις 20 Ιουνίου και έχει την ονομασία “City of Owls”.

Gotham Knights: Ο λόγος που ίσως παραμείνει στον αέρα του The CW

Το Gotham Knights διαδραματιζόταν μετά τον θάνατο του Bruce Wayne και ο υιοθετημένος γιος του Batman βρίσκεται ανάμεσα σε ένα από τα άτομα που κατηγορούνται για τη δολοφονία του. Για να «καθαρίσει» το όνομά του, ενώνει τις δυνάμεις του με τους άλλους κατηγορούμενους, που είναι και τα παιδιά των μεγαλύτερων εχθρών του Batman.

Στη σειρά έπαιζαν οι Turner Hayes (Oscar Morgan), Navia Robinson ως Carrie Kelley, Tyler DiChiara ως Cullen Bow, Fallon Smythe ως Harper Row, Misha Collins ως Harvey Dent, Anna Lore ως Stephanie Brown, Olivia Rose Keegan ως Duela και Rahart Adams ως Brody.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το The CW ανανέωσε για 4η σεζόν το Superman & Lois, αν και θα είναι μια μικρότερη σεζόν με μόλις 10 επεισόδια αντί για 15 που είχαν οι δύο πρώτες σεζόν και 13 που είχε η 3η.