Gotham Knights: Ο λόγος που ίσως παραμείνει στον αέρα του The CW

Αντί του Superman & Lois
16 Μαΐου 2023 09:29
Gotham Knights: Ο λόγος που ίσως παραμείνει στον αέρα του The CW

Αυτόν τον καιρό το The CW πραγματοποιεί πολλές περικοπές την ώρα λόγω και της νέας ιδιοκτησίας του, καθώς πλέον ανήκει στην Nextstar. Από τον αέρα κόπηκαν τρεις σειρές συνολικά, το Kung Fu, το Walker: Independence, αλλά και το "The Winchesters" μετά από μία σεζόν, το οποίο ήταν η prequel σειρά του "Supernatural". 

Ωστόσο δεν έχει αποφασίσει τι θα κάνει με τρεις άλλες σειρές του, τα All American: Homecoming, Superman & Lois και Gotham Knights. Όσον αφορά τις δύο σειρές της DC, το ρεπορτάζ του The Hollywood Reporter αποκαλύπτει μερικά στοιχεία για τα δύο. 

Συγκεκριμένα, το Superman & Lois είναι το πιο επιτυχημένη όσον αφορά τη τηλεθέαση με 1.2 εκατομμύρια τηλεθεατές ανά επεισόδιο και είναι αρκετά πιο ακριβή παραγωγή, ενώ το Gotham Knights μετράει περίπου 675.000 τηλεθεατές και είναι η φθηνότερη παραγωγή της DC που έκανε ποτέ το The CW. Ωστόσο, δυστυχώς το ρεπορτάζ δε διευκρινίζει τα ακριβή νούμερα του budget τους. 

Επομένως πρέπει να ζυγίσει τα δεδομένα και να αποφασίσει ποιο από τα δύο θα παραμείνει στον αέρα του καναλιού, την ώρα που αποχαιρετά και το Arrowverse με την 9η και τελευταία σεζόν του The Flash. Εσείς ποιο θα θέλατε να παραμείνει, το Superman & Lois ή το Gotham Knights; Πείτε μας στα σχόλια.