Οι ταινίες “Has Fallen“ με τον Gerard Butler γίνονται τηλεοπτική σειρά με γαλλικό άρωμα

Τηλεοπτικό και με διεθνή καριέρα γίνεται το franchise των ταινιών δράσης “Has Fallen
12 Μαΐου 2023 15:43
Οι ταινίες “Has Fallen“ με τον Gerard Butler γίνονται τηλεοπτική σειρά με γαλλικό άρωμα

Οι ταινίες "Has Fallen" έχουν αφήσει τη δική τους σφραγίδα στο είδος των ταινιών δράσης κυρίως για την εκρηκτική και δυναμική παρουσία του σταρ τους, Gerard Butler (Τζέραρντ Μπάτλερ). 

Το franchise μετράει μέχρι σήμερα τρεις ταινίας ξεκινώντας με το "Olympus Has Fallen" του 2013, ακολούθησε το "London Has Fallen" του 2016 και τέλος, το "Angel Has Fallen" του 2019, οι οποίες έχουν αποδειχθεί εξαιρετικά επιτυχημένες στο box office -τηρουμένου και του ανάλογου budget τους- έχοντας φέρει παραπάνω από $500 εκατομμύρια στα ταμεία. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Deadline όμως ετοιμάζονται να ακολουθήσουν το τηλεοπτικό ρεύμα και να κάνει διεθνή καριέρα. Και αυτό καθώς ετοιμάζεται η σειρά "Paris Has Fallen" σε παραγωγή του Studio Canal που προφανώς θα διαδραματίζεται στη γαλλική πρωτεύουσα με το ανάλογο cast. Στη θέση του πράκτορα των μυστικών υπηρεσιών του Gerard Butler θα δούμε τον γνωστό Γάλλο ηθοποιό, Mathieu Kassovitz, o οποίος θα υποδυθεί τον Vincent έναν πράκτορα στην ομάδα ασφαλείας ενός Γάλλου υπουργού που γίνεται στόχος τρομοκρατικής οργάνωσης. 

O Gerard Butler θα λείπει όμως εντελώς; Πληροφορίες του Deadline αναφέρουν ότι υπάρχει πιθανότητα να κάνει μια cameo εμφάνιση ως πράκτορας Mike Banning στη σειρά. Τα γυρίσματα της σειράς Paris Has Fallen θα ξεκινήσουν στις 30 Μαΐου στην Πόλη του Φωτός. 

Πίσω από την παραγωγή της βρίσκονται επίσης οι εταιρίες Urban Films, G-Base (ιδιοκτησίας Gerard Butler) και η Millenium Media γνωστή για την ενεργή παρουσία της στην Ελλάδα. Σε δική της παραγωγή είχε γυριστεί το "The Bricklayer" στη Θεσσαλονίκη με πρωταγωνιστή τον Aaron Eckhart

Τέλος, να αναφέρουμε ότι εδώ και χρόνια παραμένει στα σκαριά μια 4η ταινία στο franchise με τίτλο "Night Has Fallen".