Έρχεται sequel για το αστυνομικό θρίλερ ‘Νομοταγής Πολίτης’

Δόθηκε το πράσινο φως για τη συνέχεια
22 Μαΐου 2022 12:55
Έρχεται sequel για το αστυνομικό θρίλερ ‘Νομοταγής Πολίτης’

Όπως μεταφέρει το Deadline, ένα sequel για το αστυνομικό θρίλερ Law Abiding Citizen (Νομοταγής Πολίτης) του 2009 βρίσκεται στα σκαριά. Συγκεκριμένα, για τη νέα ταινία θα επιστρέψει ο παραγωγός Lucas Foster και ο σεναριογράφος Kurt Wimmer, ενώ στην παραγωγή θα συνεισφέρει ξανά και ο πασίγνωστος ηθοποιός Gerard Butler, ο οποίος είχε το ρόλο του παραγωγού και στην αρχική ταινία.

Για την ώρα δεν υπάρχουν πληροφορίες για το σενάριο, αλλά σε περίπτωση που θέλετε να φρεσκάρετε τη μνήμη σας, στην αρχική ταινία πρωταγωνιστούσαν οι Gerard Butler και Jamie Foxx, σε σκηνοθεσία F. Gary Gray. Η ταινία ακολουθούσε τον αγώνα του βοηθού εισαγγελέα Nick Rice (Foxx), ο οποίος καταδίωκε τον Clyde Shelton (Butler), έναν απογοητευμένο πατέρα που εφαρμόζει ένα περίπλοκο και διεστραμμένο σχέδιο για να καταρρίψει ολόκληρο το δικαστικό σύστημα στη Φιλαδέλφεια, μετά από ένα περιστατικό που απελευθερώνει τον άνδρα που δολοφόνησε τη γυναίκα και την κόρη του.

Η ταινία έφτασε τον Δεκέμβριο στη συνδρομητική υπηρεσία Netflix και κατάφερε να γίνει μία από τις τρεις κορυφαίες με τις περισσότερες προβολές στην πλατφόρμα, μαζί με το Red Notice των Dwayne Johnson και Ryan Reynolds και το The Unforgivable της Sandra Bullock.

Με αφορμή την ανακοίνωση του sequel, ο Foster, ο οποίος θα παράγει την ταινία μέσα από την εταιρία του Warp Films, τόνισε:

Είμαι ενθουσιασμένος που θα συνεργαστώ με τους Rob, Mike και την Village Roadshow Pictures, μαζί με τον συχνό μου συνεργάτη Kurt Wimmer, για να επισκεφτώ ξανά αυτούς τους υπέροχους χαρακτήρες και αυτό το συναρπαστικό θέμα που φαίνεται ακόμη πιο επίκαιρο σήμερα, από ό,τι όταν δημιουργήσαμε την αρχική ταινία. Θα σας συναρπάσουμε… ξανά!