Κυκλοφόρησαν οι πρώτες εικόνες του Paris Has Fallen, της σειράς που βασίζεται στις ταινίες “Has Fallen”

Το “Has Fallen” franchise θα παίζει στη μικρή οθόνη
13 Οκτωβρίου 2023 16:37
Κυκλοφόρησαν οι πρώτες εικόνες του Paris Has Fallen, της σειράς που βασίζεται στις ταινίες “Has Fallen”

Το StudioCanal έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας τις πρώτες εικόνες του Paris Has Fallen, το οποίο βρίσκεται στο γενικό σύμπαν “Has Fallen”, με ταινίες όπως τα Olympus Has Fallen, London Has Fallen και Angel Has Fallen.

Η ιδιαιτερότητα αυτή τη φορά, είναι ότι το Paris Has Fallen δεν είναι μια ταινία για τον κινηματογράφο, αλλά μία τηλεοπτική σειρά. Ωστόσο, φαίνεται ότι η παραγωγή είχε και κάποιες διαφορές με τον πρωταγωνιστή τη σειράς, Mathieu Kassovitz, ο οποίος όπως μαθαίνουμε από το Deadline αποχώρησε από το project και τη θέση του έχει πάρει ο Tewfik Jallab του Spiral.

Η σειρά θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια με τον Jallab να υποδύεται έναν χαρακτήρα ονόματι Vincent Taleb, έναν αξιωματικό που προστατεύει έναν Γάλλο πρόεδρο, ο οποίος έχει πέσει θύμα τρομοκρατικής ομάδας. Ο Vincent θα συνεργαστεί επίσης με την πράκτορα της MI6, Zara την οποία θα υποδύεται η Ritu Arya.

Δείτε τις πρώτες εικόνες παρακάτω:

Για την ιστορία, το franchise έχει αποδειχθεί εξαιρετικά επιτυχημένο στο box office -τηρουμένου και του ανάλογου budget του- έχοντας φέρει παραπάνω από $500 εκατομμύρια στα ταμεία. O Gerard Butler θα λείπει όμως εντελώς; Πληροφορίες του Deadline αναφέρουν ότι υπάρχει πιθανότητα να κάνει μια cameo εμφάνιση ως πράκτορας Mike Banning στη σειρά. Τα γυρίσματα της σειράς Paris Has Fallen θα ξεκινήσουν στις 30 Μαΐου στην Πόλη του Φωτός.

Πίσω από την παραγωγή της βρίσκονται επίσης οι εταιρίες Urban Films, G-Base (ιδιοκτησίας Gerard Butler) και η Millenium Media γνωστή για την ενεργή παρουσία της στην Ελλάδα. Σε δική της παραγωγή είχε γυριστεί το "The Bricklayer" στη Θεσσαλονίκη με πρωταγωνιστή τον Aaron Eckhart.

Προς το παρόν δε γνωρίζουμε πότε θα κάνει πρεμιέρα το Paris Has Fallen.