Maestro: Ακούστε τώρα ολόκληρο το soundtrack της επιτυχημένης σειράς

Τη μουσική έχει αναλάβει ο Κώστας Χριστίδης
04 Μαΐου 2023 12:49
Maestro: Ακούστε τώρα ολόκληρο το soundtrack της επιτυχημένης σειράς

Σας άρεσε το επίσημο soundtrack του Maestro (Maestro in Blue) και δεν μπορούσατε να το βρείτε στο YouTube μέχρι σήμερα; Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και η ομάδα του σάς έχουν τη λύση τώρα, καθώς εδώ και λίγες ώρες έχει ανέβει στην πλατφόρμα της Google το πρωτότυπο soundtrack της επιτυχημένης σειράς του Mega και του Netflix.

Τη μουσική του Maestro έχει αναλάβει ο Κώστας Χριστίδης (Kostas Christides), μαζί με την “White Tower Music”. Ο Χριστίδης έχει λάβει αρκετά βραβεία κατά τη διάρκεια της καριέρας του, ενώ έχει δουλέψει και σε πολλά projects του Χόλιγουντ και μη, όπως τα The Core, Priest, Spider-Man 3, Entrapment, Aigaio SOS, World’s Apart, What if… και άλλα.

Πρόκειται για μία λίστα που περιέχει όλα τα κομμάτια του soundtrack, 20 σε αριθμό, σε ένα βίντεο και έχει διάρκεια περίπου τα 57 λεπτά.

Οι τίτλοι όλων των κομματιών του Maestro όπως υπάρχουν στο YouTube:

  1. MAESTRO IN BLUE
  2. DIONISIS AND HARRIS
  3. MONEY LAUNDERING
  4. DOMESTIC VIOLENCE
  5. ELEGY FOR A LONELY CLOWN
  6. ORESTIS AND KLELIA
  7. THIS IS HARALAMBOS
  8. A FORBIDDEN LOVE
  9. MEMORIES AND REGRETS
  10. MUSICAL CHAIRS
  11. MARIA'S GRIEVANCE
  12. DATE APP TEXTING
  13. MELANCHOLY FOR KLELIA
  14. DINNER MACABRE
  15. MAESTRO CONDUCTS THE YOUTH ORCHESTRA
  16. SCARS OF THE PAST
  17. AUTOIMMUNE
  18. MAESTRO
  19. PARENTHOOD IN FAILURE
  20. UNFULFILLED DESIRES

Maestro 2η Σεζόν: Κλέλια Ανδριολάτου και Ορέστης Χαλκιάς μοιράζονται μια τρυφερή σκηνή (ΦΩΤΟ)

Όσον αφορά τη 2η σεζόν του Maestro πριν λίγες ώρες μάθαμε ότι ολοκληρώθηκαν για τώρα τα γυρίσματα και κυκλοφόρησαν μερικές νέες φωτογραφίες από τους πρωταγωνιστές. Μπορείτε να τις δείτε πατώντας εδώ.

Η 2η σεζόν του Maestro θα προβληθεί προς τα τέλη του 2023 ή εντός του 2024, καθώς όπως λέει "Ο δεύτερος κύκλος έχει Αθήνα και μετά από Σεπτέμβρη – Οκτώβρη να πάμε πάλι Παξούς. Θα το δούμε σε ένα χρόνο από τώρα. Είναι όπως στο εξωτερικό, που ένα χρόνο αφού τελειώνει η σεζόν, τον επόμενο έρχεται η επόμενη σεζόν.

Επίσης, ο 2ος κύκλος θα παίξει πρώτα στο Mega και αργότερα θα γίνει διαθέσιμος και στο Netflix, όπως ακριβώς έγινε και με τον 1ο.

Στο Maestro πρωταγωνιστούν οι Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Σάντρα Σαραφάνοβα, Τόνια Μαράκη και Γιώργος Μπινιάρης.

Ακούστε την επίσημη μουσική της σειράς παρακάτω.