The Flash: Ετοιμαστείτε για ένα τεράστιο φινάλε πολλών επεισοδίων για τον Grant Gustin

O τηλεοπτικός Flash του Arrowverse θα αποχαιρετήσει με ένα σπέσιαλ event
03 Μαΐου 2023 23:57
The Flash: Ετοιμαστείτε για ένα τεράστιο φινάλε πολλών επεισοδίων για τον Grant Gustin

Μετά από 9 σεζόν time-traveling περιπετειών και παράδοξων η σειρά "The Flash" του The CW με τον Barry Allen του Grant Gustin ετοιμάζεται να ρίξει οριστικά αυλαία, κλείνοντας ένα τεράστιο κεφάλαιο του Arrowverse, καθώς αποτελεί την μακροβιότερη σειρά του. 

Απομένουν μόλις τέσσερα επεισόδια για να ολοκληρωθεί η τελευταία 13 επεισοδίων σεζόν του και μάθαμε ότι το The CW σχεδιάζει να μετατρέψει τα εναπομείναντα επεισόδια σε ένα σπέσιαλ γεγονός. Πρακτικά τα τέσσερα τελευταία επεισόδια θα αποτελέσουν κομμάτια του ευρύτερου, επικού φινάλε της σειράς του Flash, με το πρώτο επεισόδιο να τιτλοφορείται ως "A New World, Part One", το οποίο θα κάνει πρεμιέρα απόψε 3 Μαίου

Αρχικά, η Iris (Candice Patton) αρχίζει να μαθαίνει για ένα πιθανό επαγγελματικό ορόσημο. Ωστόσο, οι όποιες εορταστικές εκδηλώσεις θα διακοπούν όταν ο Barry εξαφανίζεται. Εν τω μεταξύ, ο Barry προσπαθεί να επιστρέψει στο σπίτι του, συναντώντας στην πορεία ένα σωρό γνωστά πρόσωπα. Τα επόμενα επεισόδια θα ακολουθήσουν αυτό το νήμα καθώς η ομάδα θα προσπαθεί να βρει τον Barry. Επιπλέον, η Khione (Danielle Panabaker), ο Chester (Brandon McKnight), η Cecile (Danielle Nicolet) και η Allegra (Kayla Compton) αντιμετωπίζουν τα δικά τους προβλήματα που συνδέονται με τους υπερήρωες.

Στα επερχόμενα επεισόδια αναμένονται κι άλλοι guests και μεγάλες επιστροφές. Στο επεισόδιο "A New World, Part 3", ο Matt Letscher θα υποδυθεί ξανά τον Reverse Flash/ Eobard Thawne. Στο προτελευταίο επεισόδιο της 12ης Μαΐου η Jessica Parker Kennedy και ο Rick Cosnett θα επιστρέψουν ως Nora West-Allen και Eddie Thawne αντίστοιχα. Οι fans αναμένουν -χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί- να εμφανιστεί και ο Carlos Valdez για να υποδυθεί ξανά τον Cisco Ramon, ο οποίος είχε αποχωρήσει στην 7η σεζόν. 

Στο 9ο επεισόδιο του φινάλε ο Barry έσμιξε ξανά με τον Oliver Quinn δηλαδή τον Green Arrow, σηματοδοτώντας την σύντομη επιστροφή του Stephen Amell στον εμβληματικό του ρόλο, πιθανότατα για τελευταία φορά. 

Η 9η και τελευταία σεζόν του The Flash προβάλλεται στην Ελλάδα μέσα από το Netflix.