The Clearing: Η νέα σειρά του Hulu θέλει να παίξει με το μυαλό σας (ΒΙΝΤΕΟ)

Βασίζεται σε πραγματικές αιρέσεις της Αυστραλίας
03 Μαΐου 2023 15:44
The Clearing: Η νέα σειρά του Hulu θέλει να παίξει με το μυαλό σας (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Hulu κυκλοφόρησε το επίσημο trailer για το The Clearing και αποκάλυψε πότε ακριβώς θα κάνει πρεμιέρα. Πρόκειται για μία τηλεοπτική σειρά που βασίζεται στο best seller του J.P. Pomare και εμπνέεται από πραγματικές αιρέσεις της Αυστραλίας. Το σόου θα αναμένεται να παίξει μέσα στον Μάιο.

Πρωταγωνιστούν οι Teresa Palmer (Discovery of Witches, Lights Out), Miranda Otto (Talk to Me, Annabelle: Creation), Guy Pearce (Prometheus, Ravenous), Hazem Shammas (Safe Harbour), Mark Coles-Smith (Mystery Road), Kate Mulvany (The Twelve) και Julia Savage (Blaze, Mr. Inbetween).

Η σειρά θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια και πρόκειται για ένα ψυχολογικό θρίλερ που ακολουθεί τους εφιάλτες μιας αίρεσης και μιας γυναίκας που αναγκάζεται να έρθει αντιμέτωπη με τους δαίμονές της από το παρελθόν. Στόχος της είναι να σταματήσει την απαγωγή αθώων παιδιών.

Τα επεισόδια έχουν σκηνοθετήσει οι Jeffrey Walker (Young Rock, Lambs of God”) και Gracie Otto (Seriously Red, Bump, Deadloch). Δημιουργοί της σειράς και σεναριογράφοι είναι οι Elise McCredie και Matt Cameron, ενώ τους βοήθησε και ο Osamah Sami. Μάλιστα, το σόου εμπνέεται και από πραγματικές αιρέσεις της Αυστραλίας και όλου του κόσμου.

Τα πρώτα δύο επεισόδια θα καταφθάσουν στις 24 Μαίου στο Hulu και κατά πάσα πιθανότητα θα παίξουν την ίδια μέρα ή αργότερα και στο Disney Plus. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.