Maestro 2η Σεζόν: Η επιστροφή της Μαρίας Καβογιάννη στους Παξούς (ΦΩΤΟ)

Νέα ματιά στην “Μαρία“ από τον επόμενο κύκλο της σειράς του Mega και του Netflix
21 Απριλίου 2023 15:19
Maestro 2η Σεζόν: Η επιστροφή της Μαρίας Καβογιάννη στους Παξούς (ΦΩΤΟ)

Ο λογαριασμός της σειράς Maestro έδωσε μια ακόμη ματιά από τα παρασκήνια των γυρισμάτων της 2ης σεζόν. Μέσα από το Instagram ο λογαριασμός του "Maestro in Blue" -όπως είναι ο διεθνής τίτλος-  αποκάλυψε νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα και συγκεκριμένα την επιστροφή της "Μαρίας", που την υποδύεται η Μαρία Καβογιάννη, σε μια ερμηνεία που αποτελεί κατά πολλούς ένα από τα highlights της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. 

Τα γυρίσματα αυτόν τον καιρό έχουν μεταφερθεί στους Παξούς που είναι και το βασικό πλατό και φυσικό σκηνικό του "Maestro". Μάλιστα, η λεζάντα της ανάρτησης του επίσημου λογαριασμού είναι αφιερωμένος στην αγαπημένη χαρακτήρα της σειράς γράφοντας "Maria is Back". 

Δείτε τις νέες φωτογραφίες της 2ης σεζόν του Maestro από το Instagram: 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maestro In Blue (@maestroinblue.tvseries)

Η Καβογιάννη από το δικό της λογαριασμό στο Instagram ανέβασε επίσης ένα βίντεο, την ώρα της άφιξής της στο νησί καταγράφοντας το γαλάζιο του λιμανιού. "Καλημέρα Maestro!!!" έγραψε η γνωστή ηθοποιός στη λεζάντα. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maria Kavogianni (@maria_kavogianni_official)

 

Πριν μερικές ημέρες, ο δημιουργός, σεναριογράφος, σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής του Maestro, Χριστόφορος Παπακαλιάτης είχε ανεβάσει με τη σειρά του αρκετά στιγμιότυπα από την άφιξή του στο νησί των Παξών, σηματοδοτώντας την αρχή των γυρισμάτων εκεί. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Christopher Papakaliatis (@christopherpapakaliatis)

Όσο για το πότε αναμένεται η 2η σεζόν του Maestro αυτό θα γίνει προς τα τέλη του 2023 ή εντός του 2024, καθώς όπως λέει "Ο δεύτερος κύκλος έχει Αθήνα και μετά από Σεπτέμβρη – Οκτώβρη να πάμε πάλι Παξούς. Θα το δούμε σε ένα χρόνο από τώρα. Είναι όπως στο εξωτερικό, που ένα χρόνο αφού τελειώνει η σεζόν, τον επόμενο έρχεται η επόμενη σεζόν.

Ο ιθύνων νους πίσω από την πρώτη ελληνική επιτυχία του Netflix έχει σκεφτεί ήδη πως θα κλείσει η 2η σεζόν"Το τέλος του δεύτερου κύκλου για το Maestro, το έχω στο μυαλό μου. Δεν το έχω γράψει. Προς το παρόν γράφω την πρώτη τετράδα επεισοδίων, όπου σε δύο μήνες θα ξεκινήσουμε τα γυρίσματα για τα πρώτα τέσσερα επεισόδια του δεύτερου κύκλου."

Ο Παπακαλιάτης έχει δηλώσει ότι θα συστηθούμε σε αρκετά νέα πρόσωπα και πως η ιστορία του Maestro θα τελειώσει με τη 2η σεζόν. Διαβεβαίωσε ότι η προβολή της 2ης σεζόν δε θα γίνει πρώτα στο Netflix και μετά στο Mega, επομένως ο τρόπος που θα προβληθεί θα είναι παρόμοιος με αυτόν της 1ης σεζόν -πρώτα στην ελληνική τηλεόραση και λίγο καιρό μετά στο Netflix. 

Όσον αφορά το φινάλε της σειράς, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης δήλωσε: "Σε όλες μου τις δουλειές ο χαρακτήρας μου υπάρχει και πάντα τείνω προς την ισορροπία σαν άνθρωπος. Θέλω να πιστεύω ότι όσο ρομαντικό και αν ακούγεται, με έναν τρόπο ότι νομοτελειακά το καλό κερδίζει, μπορεί να αργεί αλλά κερδίζει."

Πρωταγωνιστούν οι: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Σάντρα Σαραφάνοβα, Τόνια Μαράκη, Γιώργος Μπινιάρης.