City on Fire: Η νέα σειρά της Apple έχει μυστήριο και έρχεται από τους δημιουργούς του Gossip Girl (ΒΙΝΤΕΟ)

Θα κάνει πρεμιέρα τον Μάιο
19 Απριλίου 2023 18:35
City on Fire: Η νέα σειρά της Apple έχει μυστήριο και έρχεται από τους δημιουργούς του Gossip Girl (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Apple κυκλοφόρησε το επίσημο trailer για το City on Fire, το οποίο είναι εμπνευσμένο από το ομώνυμο μυθιστόρημα του Garth Risk Hallberg και έρχεται από τους δημιουργούς του Gossip Girl. Το σόου περιστρέφεται γύρω από τη δολοφονία μιας νεαρής γυναίκας που συνδέεται με κάποιον τρόπο με μια σειρά από μυστηριώδεις πυρκαγιές.

Η Chase Sui Wonders υποδύεται την Samantha, την κοπέλα που δολοφονήθηκε στης 4 Ιουλίου, με την αστυνομία να ψάχνει απεγνωσμένα να βρει στοιχεία και να λύσει την υπόθεση του θανάτου της. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της έρευνας, οι ειδικοί θα ανακαλύψουν κάποιες ανησυχητικές διασυνδέσεις μεταξύ της Samantha και κάποιων πυρκαγιών της Νέας Υόρκης, καθώς και μιας πλούσιας οικογένειας.

Επίσης, στη σειρά θα δείτε και τον Charlie του Wyatt Oleff, ο οποίος ήταν ο καλύτερος φίλος της Samantha, που κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να μάθει τι έχει συμβεί στη φίλη του.

Πρωταγωνιστούν επίσης οι Jemima Kirke, Nico Tortorella, Ashley Zukerman, Xavier Clyde, Max Milner, Alexandra Doke, Omid Abtahi, Kathleen Munroe, John Cameron Mitchell, Geoff Pierson και Beth Malone. Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Jesse Peretz, ενώ το σενάριο έγραψαν οι Josh Schwartz και Stephanie Savage, οι οποίοι δούλεψαν στο reboot του Gossip Girl.

Τα πρώτα τρία επεισόδια του City on Fire θα παίξουν στο Apple TV+ την Παρασκευή 12 Μαΐου, ενώ τα επόμενα επεισόδια θα προβάλλονται εβδομαδιαίος. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.