Constellation: Αν σας αρέσουν τα sci-fi πρέπει να τσεκάρετε τη νέα σειρά της Apple (ΒΙΝΤΕΟ)

Με πρωταγωνιστές τους Noomi Rapace και Jonathan Banks
22 Ιανουαρίου 2024 16:29
Constellation: Αν σας αρέσουν τα sci-fi πρέπει να τσεκάρετε τη νέα σειρά της Apple (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Apple κυκλοφόρησε το επίσημο trailer από την ολοκαίνουργια sci-fi σειρά της με τίτλο “Constellation”. Πρόκειται για μία περιπέτεια με μπόλικο δράμα, στην οποία παίζει η Noomi Rapace του Prometheus, αλλά και των Lamb, Alien: Covenant και The Girl with the Dragon Tattoo. Πλάι της βρίσκεται και ο Jonathan Banks, ο οποίος έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τις θρυλικές τηλεοπτικές σειρές Breaking Bad και Better Call Saul.

Στο Constellation, τον πρωταγωνιστικό ρόλο τον έχει η Noomi Rapace ως Jo -μια αστροναύτης που επιστρέφει στη Γη μετά από μια καταστροφή στο διάστημα- μόνο για να ανακαλύψει ότι βασικά κομμάτια της ζωής της φαίνεται να λείπουν.

Η Apple αναφέρει στην περιγραφή της:

Η γεμάτη δράση διαστημική περιπέτεια είναι μια εξερεύνηση των σκοτεινών άκρων της ανθρώπινης ψυχολογίας και η απεγνωσμένη αναζήτηση μιας γυναίκας να αποκαλύψει την αλήθεια για την κρυμμένη ιστορία των διαστημικών ταξιδιών και να ανακτήσει όλα όσα έχει χάσει.

Στη σειρά της Apple παίζουν επίσης οι James D'Arcy (Agent Carter, Oppenheimer), Julian Looman (Emily in Paris, The Mallorca Files), Will Catlett (A Thousand and One, The Devil You Know), Barbara Sukowa (Voyager, Hannah Arendt) Rosie και Davina Coleman. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει η Michelle MacLaren (Shining Girls, The Morning Show, Breaking Bad), αλλά και οι Oliver Hirschbiegel (Downfall, The Experiment) και Joseph Cedar (Footnote, Our Boys).

Δημιουργός και σεναριογράφος της σειράς είναι ο Peter Harness ευρέως γνωστός από τις δουλειές του στα Doctor Who, Wallander και The War of the Worlds. Στην παραγωγή βρίσκονται οι Turbine Studios και Haut et Court TV, καθώς και οι David Tanner, Tracey Scoffield, Caroline Benjo, Simon Arnal, Carole Scotta και Justin Thomson.

Το Constellation θα παίξει αποκλειστικά στο Apple TV+ στις 21 Φεβρουαρίου, με τα επεισόδια να παίζουν κάθε Τετάρτη. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.