Monarch: Legacy of Monsters: Κυκλοφόρησε η μεγάλη σειρά από το σύμπαν του Godzilla – Σε ποια υπηρεσία παίζει;

Έφτασαν τα δύο πρώτα επεισόδια
18 Νοεμβρίου 2023 15:30
Monarch: Legacy of Monsters: Κυκλοφόρησε η μεγάλη σειρά από το σύμπαν του Godzilla – Σε ποια υπηρεσία παίζει;

Πρεμιέρα έκανε πριν από μερικές ώρες το Monarch: Legacy of Monsters με τα δύο πρώτα επεισόδιά του. Πρόκειται για μία μεγάλης παραγωγής σειρά που βασίζεται στο γνωστό και πολύ επιτυχημένο σύμπαν του Godzilla.

Σε ποια streaming υπηρεσία παίζει όμως; Το Monarch: Legacy of Monsters θα μπορείτε να το παρακολουθήσετε αποκλειστικά μέσα από το Apple TV+, μιας και πρόκειται για μία “Apple Original” παραγωγή των 10 συνολικών επεισοδίων. Η εταιρία πρόκειται να ακολουθήσει το εβδομαδιαίο μοντέλο και εδώ, με το 10ο και τελευταίο επεισόδιο θα παίξει την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου του 2024.

Το Legacy of the Monsters θέλει να σας διηγηθεί την ιστορία μιας οικογένειας που έχει μια μεγάλη ιστορία όσον αφορά το τεράστιο τέρας και ανακαλύπτει πως σχετίζεται με τη μυστική οργάνωση Monarch. Οι Kurt και Waytt Russell υποδύονται τον ίδιο χαρακτήρα σε διαφορετική ηλικία, έναν αξιωματικό ονόματι Lee Shaw. Η σειρά εξερευνά τρεις γενιές που σχετίζονται κάπως με τα τεράστια τέρατα.

Η επίσημη πλοκή αναφέρει:

Μετά την τεράστια μάχη μεταξύ Godzilla και Titans που ισοπέδωσε το San Francisco, το Monarch: Legacy of Monsters ακολουθεί δύο αδέρφια που βαδίζουν στα βήματα του πατέρα τους για να ανακαλύψουν τη σύνδεση μεταξύ της οικογένειάς τους με τη μυστική οργάνωση Monarch. Το δραματικό έπος – που εκτείνεται σε τρεις γενιές – αποκαλύπτει θαμμένα μυστικά και τους τρόπους με τους οποίους τα επικά γεγονότα που συντρίβουν τη γη μπορούν να αντηχούν στη ζωή μας».

Δημιουργοί της σειράς είναι οι Matt Fraction και Chris Black, οι οποίοι θα βρίσκονται και στην παραγωγή μαζί με τον Matt Shakman, ο οποίος είναι και ο σκηνοθέτης. Παίζουν επίσης οι Anna Sawai, Kiersey Clemons, Ren Watabe, Mari Yamamoto, Anders Holm, Joe Tippett και Elisa Lasowski.

Το Monarch: Legacy of the Monsters παίζει αποκλειστικά μέσα από το Apple TV+.