Η Apple κυκλοφόρησε επιτέλους 3 σημαντικές εφαρμογές στα Windows

Ήταν σε beta και τώρα είναι διαθέσιμη η τελική μορφή τους σε όλους
09 Φεβρουαρίου 2024 08:52
Η Apple κυκλοφόρησε επιτέλους 3 σημαντικές εφαρμογές στα Windows

Γνωρίζουμε εδώ και καιρό ότι η Apple εργάζεται να φέρει 3 σημαντικές εφαρμογές στα Windows 10 και Windows 11. Να σας υπενθυμίσουμε ότι και τα 3 apps ήταν σε beta μορφή για αρκετούς μήνες και πλέον είναι έτοιμη η τελική τους έκδοση.

Φυσικά αναφερόμαστε στα Apple Music, Apple TV και Apple Devices, 3 σημαντικές εφαρμογές, που εάν είστε συνδρομητές στις 2 πρώτες, δεν υπήρχε η δυνατότητα (μέχρι πρότινος) να απολαύσετε το περιεχόμενό σας από τον υπολογιστή. Η beta έκδοση των εν λόγω εφαρμογών που υπήρχε διαθέσιμη στο Microsoft Store ήταν μόνο για τα Windows 11, αλλά με την τελική τους κυκλοφορία διατέθηκε και για τα Windows 10.

Φυσικά, αν συνδυάσετε τις 3 εφαρμογές μαζί στην ουσία αντικαθιστάτε το iTunes, το οποίο θα συνεχίζει όμως να υπάρχει σαν εφαρμογή, παρά την «ηλικία» του. Τα Music, TV και Devices έχουν λάβει ένα ιδιαίτερο και ξεχωριστό design, ενώ παράλληλα, με την εφαρμογή Music, έχετε πρόσβαση στις ίδιες δυνατότητες όπως στις πλατφόρμες της Apple, συμπεριλαμβανομένης της πρόσβασης σε μουσική χωρίς απώλειες και υψηλής ανάλυσης, κάτι που έλειπε από το iTunes.

Μέσα από την εφαρμογή Apple TV, έχετε πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο που έχετε αγοράσει μέσα από το iTunes, και φυσικά σε όλο το περιεχόμενο του Apple TV+, της streaming υπηρεσίας, αν και εφόσον είστε συνδρομητές, με ανάλυση έως και 4K HDR.

Κατεβάστε απευθείας το Apple TV από εδώ, το Apple Music πατώντας εδώ και το Apple Devices κάνοντας κλικ εδώ. Να σας υπενθυμίσουμε σε αυτό το σημείο, ότι ενημέρωση έχει δει και το iCloud app για τα Windows.

Όσον αφορά την εφαρμογή Apple Devices, αυτή διαχειρίζεται πράγματα όπως ο συγχρονισμός, η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και η ενημέρωση των συσκευών iPhone, iPad και iPod.