Επιστρέφει το Sons of Anarchy; Ένας σταρ της σειράς έδωσε αινιγματική απάντηση

Ο Theo Rossi κάνει tease για reunion των Sons
09 Μαρτίου 2023 20:17
Επιστρέφει το Sons of Anarchy; Ένας σταρ της σειράς έδωσε αινιγματική απάντηση

Ίσως να ψήνεται ένα reunion των Sons of Anarchy και οι fans της σειράς του FX μπορούν να αναθαρρέψουν. Και αυτό διότι ένας εκ των σταρ της σειράς, ο Theo Rossi, που υποδύθηκε τον Juan Carlos "Juice" Ortiz, άφησε να εννοηθεί ότι κάτι τέτοιο ψήνεται στο ορίζοντα. 

Μιλώντας σε ένα πρόσφατο event και όπως μετέδωσε το Deadline, o Rossi υπαινίχθηκε ότι ίσως να επιστρέψει στη σειρά που τον έκανε ευρέως γνωστό, το Sons of Anarchy φυσικά. Όταν εξήγησε πώς θα γίνει αυτή η επιστροφή απέφυγε να πει με σιγουριά περί τίνος πρόκειται μάλλον γιατί δεν ήρθε η ώρα ακόμα. 

"Ίσως να υπάρχει κάτι στον ορίζοντα και όλοι να είμαστε πάλι μαζί, κάτι που μου φαίνεται θεότρελο. Εάν συμβεί θα είναι τρελό, αλλά εάν δεν γίνει...θα ήταν τέλειο να συμβεί επειδή μιλάμε μεταξύ μας καθημερινά." είπε ο Theo Rossi. Όταν τον πίεσαν να δώσει μια πιο συγκεκριμένη απάντηση, ρωτώντας τον εάν πρόκειται για μια ταινία Sons of Anarchy, αυτός χαμογέλασε και είπε "Είναι κάτι εντελώς διαφορετικό και πολύ cool". 

Αυτή η δήλωση είναι άλλος ένας καπνός που φαίνεται στο ενδεχόμενο επιστροφής του "Sons of Anarchy" με το cast όπως το αφήσαμε στο συγκλονιστικό φινάλε της 7ης σεζόν του. 

Βέβαια, παλιότερα στα σκαριά είχε ακουστεί πως βρισκόταν μια prequel σειρά των "Sons" δια χειρός Kurt Sutter. Διάφορα όμως προβλήματα που προκάλεσε ο Sutter και των όσων αμφιλεγόμενων δημοσιευμάτων καλύπτουν την καριέρα του, τον έκαναν να αποχωρήσει από το franchise των "Sons" και της spinoff σειράς, Mayans M.C. πριν από μερικά χρόνια. 

Τώρα τα ηνία του franchise έχει στα χέρια του ο συνδημιουργός και showrunner, Elgin James, και παραμένει άγνωστο εάν για χάρη της παλιοπαρέας των Sons of Anarchy, επιστρέψει και ο "πατέρας" τους. Άλλο ένα ενδεχόμενο είναι να γίνει κάποιο reunion των χαρακτήρων του "Sons" εντός της σειράς των "Mayans".

Μέσα σε όλη τη φημολογία περί επιστροφής των "Sons" ο ηθοποιός Charlie Hunnam που υποδύθηκε τον πρωταγωνιστή Jax Teller είχε υπαινιχθεί κάτι προς αυτή την κατεύθυνση. Σε συνέντευξή του στο AP είχε χαμογελάσει πονηρά στο ενδεχόμενο να επιστρέψει ως Jax. 

Προς το παρόν γνωρίζουμε ότι το Mayans M.C. θα ολοκληρωθεί φέτος με την 5η και τελευταία σεζόν της σειράς, που κατά πάσα πιθανότητα θα προβληθεί το φθινόπωρο.