Το Star Wars του Netflix: Πρώτα πλάνα από το Rebel Moon δια χειρός Zack Snyder

Πάρτε μία γεύση από το “Star Wars“ του Netflix με τους Sofia Boutella, Charlie Hunnam
18 Ιανουαρίου 2023 21:45
Το Star Wars του Netflix: Πρώτα πλάνα από το Rebel Moon δια χειρός Zack Snyder

To Rebel Moon κουβαλάει αρκετό hype στις πλάτες του, καθώς από τη μία είναι η επόμενη ταινία του φημισμένου σκηνοθέτη Zack Snyder (Justice League, 300, Watchmen) αλλά και γιατί το περιγράφουν ως το "Star Wars" του Netflix. 

Στο πλαίσιο της ανακοίνωσης του πλήρους line-up ταινιών του Netflix για το 2023 μάθαμε την ημερομηνία πρεμιέρας του "Rebel Moon", το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 22 Δεκεμβρίου του 2023, και είδαμε τα πρώτα εντυπωσιακά του πλάνα.

Σύμφωνα με το σενάριο, το Rebel Moon διηγείται την ιστορία μιας φιλήσυχης αποικίας στα βάθη του γαλαξία, η οποία απειλείται από τις στρατιές ενός τυράννου ονόματι Belisarius. Σε μια απέλπιδα προσπάθεια για επιβίωση, η αποικία στέλνει μια νεαρή γυναίκα, που κουβαλά ένα μυστήριο παρελθόν, να στρατολογήσει διάφορους πολεμιστές από τους γειτονικούς πλανήτες και να χτίσουν μια αντίσταση. 

Απολαύστε trailer, πλάνα και εικόνες παρακάτω: 

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Rebel Moon θα υποδυθεί η Sofia Boutella (The Mummy) και μαζί της παίζουν οι: Charlie Hunnam γνωστός για από τα Sons of Anarchy και The GentlemenDjimon Hounsou (Blood Diamond), Anthony Hopkins (φωνή του Jimmy) Ray Fisher (Zack Snyder's Justice League), Cary Elwes (Stranger Things), Corey Stoll (House of Cards, First Man), Michiel Huisman (Game of Thrones), Alfonso Herrera (Ozark), Doona Bae, Jena Malone, Staz Nair, E. Duffy, Charlotte Maggi και Sky Yang.

Tο σενάριο υπογράφει ο Snyder με τους Kurt Johnstad και Shay Hatten, ενώ έγινε γνωστό ότι το soundtrack ανέλαβε ο JunkieXL aka Tom Holkenborg (It Follows, Mad Max: Fury Road).  

Το Rebel Moon του Zack Snyder θα γίνει διαθέσιμο στο Netflix στις 22 Δεκεμβρίου 2023.