Μια γνωστή ταινία των ‘80s επιστρέφει στις οθόνες σας ως τηλεοπτική σειρά (ΒΙΝΤΕΟ)

Από την Paramount
02 Μαρτίου 2023 20:38
Μια γνωστή ταινία των ‘80s επιστρέφει στις οθόνες σας ως τηλεοπτική σειρά (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Paramount Pictures πρόκειται να φέρει πολύ σύντομα στις οθόνες σας μια σειρά που είναι βασισμένη από μία πολύ γνωστή και επιτυχημένη ταινία των ‘80s. Ο λόγος γίνεται για το Fatal Attraction, το οποίο έγινε τηλεοπτική σειρά και θα παίξει στο Paramount+ μέσα στον Μάιο.

Όπως μεταφέρει το The Playlist, το σόου βρισκόταν στα σκαριά από το 2015 για την Fox, αλλά τελικά ακυρώθηκε το 2017, μέχρι που το 2021 η Paramount το έφερε και πάλι στην επιφάνεια.

Στη σειρά έχουν δουλέψει οι Alexandra Cunningham και Kevin J. Hynes, ενώ ο Silver Tree έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία. Όσον αφορά το cast η Lizzy Caplan θα παίξει την Alex Forrest, ενώ θα δείτε και τους Joshua Jackson, Amanda Peet, Alyssa Jirrels, Toby Huss, Reno Wilson, Brian Goodman, Wanda De Jesus, Jessica Harper και Toks Olagundoye.

Για την ιστορία, το Fatal Attraction γνωστό και ως Ολέθρια Σχέση στην Ελλάδα, έπαιξε στους κινηματογράφους το 1987 και είχε πρωταγωνιστές τους Michael Douglas, Glenn Close, Anne Archer, Ellen Hamilton Latzen, Meg Mundy και Tom Brennan.

Η ταινία πραγματεύεται την απιστία ενός παντρεμένου με μιαν άλλη γυναίκα, με την οποία περνάει ένα σαββατοκύριακο και τις συνέπειες αυτής του της πράξης, εφόσον η γυναίκα αυτή γίνεται εμμονική σε βαθμό παρενόχλησης τόσο του ιδίου, όσο και της οικογένειάς του. Το φιλμ είχε προυπολογισμό τα 14 εκατομμύρια και γνώρισε μεγάλη επιτυχία στο box office με εισπράξεις που άγγιξαν τα 320 εκατομμύρια.

Το Fatal Attraction θα παίξει στο Paramount+ από την 1η Μαΐου. Παρακολουθήστε το teaser βίντεο μέσα από τον player που ακολουθεί.