The Night Manager: Ο Tom Hiddleston επιστρέφει για μια νέα σεζόν

Θα δοθεί συνέχεια 7 χρόνια μετά το ντεμπούτο της θρίλερ σειράς
27 Φεβρουαρίου 2023 22:24
The Night Manager: Ο Tom Hiddleston επιστρέφει για μια νέα σεζόν

Φαίνεται σα να έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που η μίνι σειρά του BBC, The Night Manager, έκανε πάταγο και έκτοτε δεν ξέραμε αν θα επιστρέψει ή όχι. Την τελευταία φορά που εμφανίστηκε ο Tom Hiddleston στον ομώνυμο ρόλο ήταν το 2016. 

Τελικά, σύμφωνα με πληροφορίες του Deadline, ο Tom Hiddleston θα επιστρέψει στο ρόλο του νυχτερινού μάνατζερ του ξενοδοχείου για τη 2η σεζόν του The Night Manager

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι το BBC με την Amazon θα συνεργαστούν για τη νέα σεζόν, με σκοπό όμως να επαναφέρουν τη σειρά για τουλάχιστον μία ακόμη σεζόν. Επομένως, μπορεί ο Hiddleston να υπογράψει για περισσότερες σεζόν του The Night Manager, αν και ακόμη δεν έχει επισημοποιηθεί κάτι από τις δύο πλευρές. Καλώς εχόντων των πραγμάτων τα γυρίσματα θα αρχίσουν αργότερα μέσα στη χρονιά. 

Δεν είναι γνωστό ότι θα επιστρέψει η Susanne Bier για τη σκηνοθεσία των νέων επεισοδίων, όπως έγινε στην 1η σεζόν, αλλά σίγουρα ο σεναριογράφος David Farr θα επιστρέψει στο πόστο του. 

Ο Hiddleston υποδύεται στη σειρά έναν πρώην στρατιώτη των βρετανικών δυνάμεων, ο οποίος στρατολογείται από το υπουργείο εξωτερικών με σκοπό να διεισδύσει εντός μιας οργάνωσης διακίνησης παράνομων όπλων, της οποίας τον αρχηγό υποδύεται ο Hugh Laurie. 

Στο cast συμπεριλαμβάνονται και άλλα δυνατά ονόματα όπως οι: Olivia Colman, Tom Hollander, Elizabeth Debicki και Tobias Menzies. 

Η σειρά κατάφερε να αποσπάσει δεκάδες υποψηφιότητες και να κερδίσει δύο Emmy βραβεία και τρεις Χρυσές Σφαίρες.