“Ψήνεται“ η επανένωση Thor και Loki στο MCU

Παραγωγός της σειράς Loki αποκαλύπτει λίγο πριν την πρεμιέρα της 2ης σεζόν
03 Οκτωβρίου 2023 16:32
“Ψήνεται“ η επανένωση Thor και Loki στο MCU

Λίγο πριν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της 2ης σεζόν της σειράς LOKI μαθαίνουμε πως στα σχέδια της Marvel είναι να επανενωθεί ο "Θεός της Πονηριάς" με τον αδερφό του τον Thor

Αυτό τουλάχιστον αποκάλυψε ένας ακ των παραγωγών του "Loki", ο Kevin Wright, όπου στη πρόσφατη συνέντευξή του στο Variety για τη σειρά και το ευρύτερο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel Studios, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο επί της οθόνης reunion του Chris Hemsworth με τον Tom Hiddleston, το οποίο αναμφίβολα θα έσπαγε καρδιές και τα...social media. Ακολουθούν τα όσα δήλωσε χαρακτηριστικά για το ενδεχόμενο συνάντησης Thor και Loki

Αυτό ελπίζουμε. Δεν θέλω να... Ναι. Νομίζω ότι το να βρεθούν ξανά μαζί ο Loki με τον Thor ήταν πάντα η προτεραιότητα της ιστορίας που αφηγούμαστε. Βέβαια για να είναι πραγματικά ικανοποιητική αυτή η συνάντηση, πρέπει να φέρουμε τον Loki σε ένα συγκεκριμένο συναισθηματικό επίπεδο. Νομίζω ότι αυτός ήταν ο στόχος αυτών των δύο σεζόν.

Με αυτά τα λόγια πρακτικά επιβεβαιώνεται ότι κάποια στιγμή θα επανενωθούν οι γιοι του Odin στο MCU, μιας και το πλάνο υπάρχει, αλλά το "πότε" παραμένει ένα μεγάλο ερωτηματικό. Τελευταία φορά που έπαιξαν οι δυο τους σε ταινία ήταν το Avengers: Infinity War. 

Μάθετε πότε κυκλοφορούν τα νέα επεισόδια του Loki πατώντας εδώ. Η 2η σεζόν του LOKI θα κάνει πρεμιέρα στις 6 Οκτωβρίου αποκλειστικά στο Disney+.