Loki 2η Σεζόν: Ξαφνική αλλαγή στην ημερομηνία πρεμιέρας της σειράς στο Disney Plus

Μαζί με ένα νέο βίντεο από τα γυρίσματα της επιστροφής του Tom Hiddleston
18 Σεπτεμβρίου 2023 21:10
Loki 2η Σεζόν: Ξαφνική αλλαγή στην ημερομηνία πρεμιέρας της σειράς στο Disney Plus

Μια αλλαγή της τελευταίας στιγμής αποφάσισε η Disney και η Marvel Studios για την επερχόμενη 2η σεζόν της σειράς Loki, όσον αφορά την ημερομηνία πρεμιέρας. 

Όπως ανακοίνωσε μέσω των social media η Marvel Studios, η 2η σεζόν του Loki θα κάνει ντεμπούτο νωρίτερα από το αναμενόμενο στο Disney Plus, όπως είχε γίνει με το νέο timeslot της σειράς "Ahsoka" του Star Wars franchise. Συγκεκριμένα, η πρεμιέρα ορίστηκε πλέον για τις 5 Οκτωβρίου στις 6 το απόγευμα στις ΗΠΑ. Ωστόσο για εμάς αυτό μεταφράζεται για τα ξημερώματα της Παρασκευής 6 Οκτωβρίου στις 01:00 η ώρα Ελλάδος.

Ανεξάρτητα από την αλλαγή αυτή όμως και αν κρίνουμε από το Ahsoka, τα νέα επεισόδια στο ελληνικό Disney Plus θα κάνουν πρεμιέρα όπως είχαν προγραμματιστεί αρχικά δηλαδή την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου γύρω στις 10:00 το πρωί. 

Την ανακοίνωση αυτή συνόδευσε και ένα νέο behind the scenes βίντεο από τα γυρίσματα της νέας σεζόν, με τον Tom Hiddleston του Loki να δηλώνει ενθουσιασμένος για την επιστροφή του, μαζί με μερικά νέα πλάνα. Επίσης η Sophia Di Martino (Sylvie) μιλάει για τα νέα επεισόδια αλλά και η φρέσκια προσθήκη του Ke Huy Quan ως O.B. 

Δείτε το βίντεο από τα παρασκήνια του Loki Season 2: 

Το cast του Loki περιλαμβάνει τους: Tom Hiddleston ως Loki ,Sophia DiMartino ως Sylvie, Owen Wilson ως Agent Mobius M. Mobius, Jonathan Majors ως Kang Variant/Viktor Timely, Gugu Mbatha-Raw ως Ravonna Renslayer, Wunmi Mosaku ως Hunter B-15, Eugene Cordero ως Casey / Hunter K-5E και Tara Strong ως Miss Minutes. Πλάι τους, ως ένα από τα φρέσκα πρόσωπα, θα βρίσκεται και ο βραβευμένος με Όσκαρ Β' Ανδρικού ρόλου για την ταινία "Everything Everywhere All At Once", Ke Huy-Quan, που μάθαμε ότι υποδύεται τον O.B. έναν υπάλληλο της TVA (Time Variance Authority), ο οποίος γνωρίζει πολλά για το Multiverse και τα ταξίδια στο χρόνο. Ακόμη προστέθηκαν για τη 2η σεζόν οι Rafael CasalLiz CarrNeil Ellice και Katie Dickie. 

Το σενάριο της 2η σεζόν ανέλαβε ο Eric Martin, ενώ τα περισσότερα επεισόδια σκηνοθετούν οι Justin Benson και Aaron Moorhead, έχοντας προέλθει από το "Moon Knight" και την ταινία "Synchronicity". Τώρα, μάθαμε ότι θα υπάρξουν άλλοι δύο σκηνοθέτες σε αυτή τη σεζόν.

Ο ένας είναι ο Dan Deleeuw που θα κάνει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο και είναι η πρώτη φορά που η Marvel διαλέγει έναν επικεφαλής ειδικών εφέ πίσω από την κάμερα. Ο Deleeuw ήταν υποψήφιος τρεις φορές για Όσκαρ Καλύτερων Ειδικών Εφέ στα Captain America: The Winter Soldier, Avengers: Infinity War και Avengers: Endgame, ενώ ήταν επικεφαλής VFX και στην 1η σεζόν του Loki. Το άλλο όνομα είναι ο Kasra Farahani που ήταν επικεφαλής του σχεδιασμού παραγωγής στην 1η σεζόν του Loki και επίσης χωρίς πολύ εμπειρία στον τομέα θα σκηνοθετήσει επεισόδιο της 2ης σεζόν. 

Η 2η σεζόν του LOKI θα κάνει πρεμιέρα στις 6 Οκτωβρίου αποκλειστικά στο Disney+.