Loki 2η σεζόν: Αποκαλύφθηκε τι γίνεται στην εναρκτήρια σκηνή

Η πρεμιέρα της νέας σεζόν θα ξεκινήσει από εκεί ακριβώς που μας άφησε.
11 Σεπτεμβρίου 2023 23:59
Loki 2η σεζόν: Αποκαλύφθηκε τι γίνεται στην εναρκτήρια σκηνή

Τυχεροί ήταν οι επισκέπτες του Destination D23 event της Disney στο πάρκο της στην Φλόριντα των ΗΠΑ καθώς είχαν την ευκαιρία να δουν πρώτοι την εναρκτήρια σκηνή της 2ης σεζόν του LOKI

Συγκεκριμένα, παρακολούθησαν τα πρώτα 10 λεπτά της επιστροφής του Tom Hiddleston ως Loki από το πρώτο επεισόδιο της νέας σεζόν. Μέσα σε αυτά μάθαμε ότι θα ξεκινήσει ακριβώς μετά το cliffhanger φινάλε της 1ης σεζόν, με τον Loki να αντιλαμβάνεται την επιρροή του Kang και πως κανένας στην TVA δεν θυμάται την ύπαρξή του. 

Δυστυχώς δεν υπάρχουν επίσημα πλάνα από την εναρκτήρια σκηνή -αν και ίσως να κυκλοφορούν στο TikTok- αλλά όσοι ρεπόρτερ κατάφεραν να τη δουν μετέφεραν την περιγραφή της. Έτσι, μετά τον θάνατο του "He Who Remains" (ενός Variant του Kang δηλαδή), το Multiverse είναι σμπαράλια πλέον και ο "Θεός της Ζαβολιάς" φαίνεται πως πάσχει από μια αρρώστια που τον κάνει να "glitchάρει" ανάμεσα σε διάφορα timelines, την ώρα που πρέπει να διαφύγει από την TVA στο τωρινό timeline όπου βρίσκεται. 

Σε μια σκηνή ο Hiddleston βουτάει από ένα μπαλκόνι και προσγειώνεται σε ένα ταξί, εκεί όπου συναντά έναν ρεσεψιονίστ της TVA ονόματι Casey. Τον υποδύεται ο Eugene Cordero, που επίσης δεν έχει ιδέα της ύπαρξής του. Βλέπουμε τον Loki να "γλιτσάρει" ξανά και μεταφέρεται σε ένα άλλο timeline όπου ο Casey τον αναγνωρίζει. 

Να σας θυμίσουμε ότι το πρώτο trailer της νέας σεζόν σημείωσε ιστορικό ρεκόρ προβολών από κάθε άλλη σειρά της Marvel Studios στο Disney Plus.

Το cast του Loki περιλαμβάνει τους: Tom Hiddleston ως Loki ,Sophia DiMartino ως Sylvie, Owen Wilson ως Agent Mobius M. Mobius, Jonathan Majors ως Kang Variant/Viktor Timely, Gugu Mbatha-Raw ως Ravonna Renslayer, Wunmi Mosaku ως Hunter B-15, Eugene Cordero ως Casey / Hunter K-5E και Tara Strong ως Miss Minutes. Πλάι τους, ως ένα από τα φρέσκα πρόσωπα, θα βρίσκεται και ο βραβευμένος με Όσκαρ Β' Ανδρικού ρόλου για την ταινία "Everything Everywhere All At Once", Ke Huy-Quan, που μάθαμε ότι υποδύεται τον O.B. έναν υπάλληλο της TVA (Time Variance Authority), ο οποίος γνωρίζει πολλά για το Multiverse και τα ταξίδια στο χρόνο. Ακόμη προστέθηκαν για τη 2η σεζόν οι Rafael CasalLiz CarrNeil Ellice και Katie Dickie. 

Το σενάριο της 2η σεζόν ανέλαβε ο Eric Martin, ενώ τα περισσότερα επεισόδια σκηνοθετούν οι Justin Benson και Aaron Moorhead, έχοντας προέλθει από το "Moon Knight" και την ταινία "Synchronicity". Τώρα, μάθαμε ότι θα υπάρξουν άλλοι δύο σκηνοθέτες σε αυτή τη σεζόν.

Ο ένας είναι ο Dan Deleeuw που θα κάνει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο και είναι η πρώτη φορά που η Marvel διαλέγει έναν επικεφαλής ειδικών εφέ πίσω από την κάμερα. Ο Deleeuw ήταν υποψήφιος τρεις φορές για Όσκαρ Καλύτερων Ειδικών Εφέ στα Captain America: The Winter Soldier, Avengers: Infinity War και Avengers: Endgame, ενώ ήταν επικεφαλής VFX και στην 1η σεζόν του Loki. Το άλλο όνομα είναι ο Kasra Farahani που ήταν επικεφαλής του σχεδιασμού παραγωγής στην 1η σεζόν του Loki και επίσης χωρίς πολύ εμπειρία στον τομέα θα σκηνοθετήσει επεισόδιο της 2ης σεζόν. 

Η 2η σεζόν του LOKI θα κάνει πρεμιέρα στις 6 Οκτωβρίου αποκλειστικά στο Disney+.