Maestro: Η πρώτη ελληνική σειρά του Netflix είναι μέσα στον κατάλογο

Στήνει την ορχήστρα του ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στην διασημότερη streaming υπηρεσία του κόσμου
23 Νοεμβρίου 2022 22:26
Maestro: Η πρώτη ελληνική σειρά του Netflix είναι μέσα στον κατάλογο

Το "Maestro" του Χριστόφορου Παπακαλιάτη γράφει ιστορία για τα ελληνικά δεδομένα καθώς έγινε η πρώτη ελληνική σειρά που θα προβληθεί μέσα από το Netflix παγκοσμίως -αλλά και στην Ελλάδα. 

Τώρα φαίνεται πως οι ετοιμασίες για τον ερχομό του "Δασκάλου" στη διασημότερη streaming υπηρεσία του κόσμου έχουν προχωρήσει για τα καλά. Και αυτό διότι ξετρυπώσαμε την καταχώρησή του στον κατάλογο του Netflix. 

Ναι, το Maestro και επίσημα είναι ήδη μέσα στο Netflix και αναμένει απλά να αρχίσει το σόου του στις 19 Δεκεμβρίου όπου και θα διατεθεί σε Ελλάδα και Κύπρο, ενώ από το 2023 θα κυκλοφορήσει στον υπόλοιπο κόσμο. 

Ήδη μπορείτε να δείτε τη κεντρική αφίσα και το thumbnail που θα λανσαριστεί η σειρά του Παπακαλιάτη, με μια από τις πιο γνωστές σκηνές της, όπου ο Ορέστης παίζει πιάνο μαζί με την Κλέλια.  

Δείτε τη σελίδα του Maestro στο Netflix: 

Το ότι βρίσκεται στον κατάλογο σημαίνει ότι ήδη μπορείτε να το προσθέσετε στη λίστα σας και μόλις γίνει διαθέσιμο να σας έρθει ειδοποίηση. Πατήστε εδώ για να βάλετε υπενθύμιση όταν κυκλοφορήσει το "Maestro" στο Netflix. 

Και το καλωσόρισμα του Netflix στο Maestro του Παπακαλιάτη έγινε με έναν πολύ ιδιαίτερο και έξυπνο τρόπο, όπως θα δείτε πατώντας εδώ

Ετοιμάζεται η 2η σεζόν

Εδώ και κάποιο καιρό είχε αποκαλύψει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ότι θα έρθει η 2η σεζόν, μιας και το σενάριο γράφτηκε κατά αυτόν τον τρόπο. Πριν από μερικές ημέρες μάλιστα μέσα από το Instagram του ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία γράφει το σενάριο της 2ης σεζόν του Maestro, αν και φαίνεται να τον χτύπησε το "writer's block". 

Λίγα λόγια για το Maestro:

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, στην πιο ώριμή του φάση, επιστρέφει τον Οκτώβριο στο MEGA με την πολυαναμενόμενη νέα του σειρά 9 επεισοδίων με τίτλο «Maestro». Ο ταλαντούχος δημιουργός αφηγείται μια συναρπαστική ιστορία πάθους και σύγκρουσης, με την αναγνωρίσιμη κινηματογραφική ματιά, τη σεναριακή δεξιοτεχνία και την υψηλή αισθητική του.

Η σειρά «Maestro» γυρίστηκε σε ατμοσφαιρικές τοποθεσίες στην Αθήνα, τους Παξούς και την Κέρκυρα, με ένα ξεχωριστό καστ ταλαντούχων ηθοποιών να ενσαρκώνει τους πολυδιάστατους ήρωες που εμπνεύστηκε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Η επίσημη πλοκή της σειράς αναφέρει τα εξής:

O Ορέστης ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας προκειμένου να στήσει, από την αρχή, ένα Φεστιβάλ μουσικής. Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων. Είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και μ’ έναν τρόπο συνένοχοι σε αυτό που θα ακολουθήσει…

Πρωταγωνιστούν επίσης οι Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Σάντρα Σαραφάνοβα, Τόνια Μαράκη, Γιώργος Μπινιάρης.