Η Nintendo βγάζει ρολόι για το Mario Kart και κοστίζει χιλιάδες ευρώ (ΦΩΤΟ)

Ακόμη μία συνεργασία με την Tag Heuer
13 Οκτωβρίου 2022 22:54
Η Nintendo βγάζει ρολόι για το Mario Kart και κοστίζει χιλιάδες ευρώ (ΦΩΤΟ)

Η Tag Heuer ανακοίνωσε τη νέα συνεργασία της με την Nintendo, αυτή τη φορά με θεματολογία το θρυλικό franchise του Mario Kart. Οι δύο αυτές εταιρίες είχαν συνεργαστεί και στο παρελθόν και τώρα αποκάλυψαν δύο νέα ρολόγια με την ονομασία Tag Heuer Formula 1 X Mario Kart.

Το Mario Kart watch έρχεται σε δύο εκδόσεις, την Chronograph Tourbillon που θα κοστίζει £21,250 ή 24,602 ευρώ, καθώς και την Chronograph έκδοση που ζητάει £3,550, δηλαδή περίπου 4,100 ευρώ.

Ίσως θα αναρωτιέστε γιατί το Chronograph Tourbillon μοντέλο κοστίζει τόσα χρήματα και η απάντηση είναι ότι εκτός από το "Tourbillon" του πράγματος κατασκευάστηκε από τιτάνιο “grade 5” και έχει πιο εκλεπτυσμένη εμφάνιση, σύμφωνα πάντα με την Tag Heuer. Έχει ένα κατάμαυρο bezel με την ονομασία του Mario Kart και κινούμενα "κομμάτια" από το παιχνίδι όπως το “Bullet Bill”, ένα μπλε κέλυφος και τον ίδιο τον Mario.

Το φθηνότερο μοντέλο έχει επίσης κάποιες ωραίες πινελιές, όπως το λογότυπο του franchise σε πολλά σημεία, ενώ και το λουράκι του είναι ιδιαίτερο με δέρμα και κόκκινες ραφές.

Οι κρατήσεις και των δύο εκδόσεων έχουν ανοίξει ήδη και θα βρίσκονται εδώ μέχρι τις 17 Οκτωβρίου. Τα Tag Heuer Formula 1 X Mario Kart θα γίνουν διαθέσιμα από τις 20 Οκτωβρίου 2022.