Η Apple ερευνά τα προβλήματα που έχουν εντοπιστεί στα Apple Watch Series 8 και Apple Watch Ultra  

Αναγνώρισε ότι υπάρχουν κάποια θέματα

Η Apple ερευνά τα προβλήματα που έχουν εντοπιστεί στα Apple Watch Series 8 και Apple Watch Ultra

Η Apple αναγνώρισε και επίσημα ότι ορισμένοι χρήστες που έχουν προμηθευτεί το ολοκαίνουργιο Apple Watch Series 8 και το Apple Watch Ultra, έχουν κάποια θέματα με το μικρόφωνο των συσκευών τους.

Και αυτό γιατί τις τελευταίες ημέρες, πολλοί χρήστες ανέφεραν πολλά προβλήματα στο μικρόφωνο των νέων smartwatches, όπως όταν προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν τη Siri ή όταν πάνε να μιλήσουν σε μία κλήση και πολλά άλλα. Συγκεκριμένα, οι κάτοχοι αυτών των συσκευών ανέφεραν ότι το μικρόφωνο δεν ανταποκρίνεται καθόλου μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, με αποτέλεσμα οι εφαρμογές που χρειάζονται το μικρόφωνο να παρουσιάζουν πολλά σφάλματα και να σταματούν να λειτουργούν εντελώς.

Όπως λέει το macrumors, το οποίο επικοινώνησε με την Apple, η εταιρία έχει αναγνωρίσει το πρόβλημα στη Siri, στις κλήσεις και σε πολλά άλλα. Μάλιστα λέει στους χρήστες να κάνουν επανεκκίνηση το ρολόι της γιατί αυτό ίσως διορθώσει προσωρινά το πρόβλημα. Τέλος τους λέει να ενημερώνουν πάντα τη συσκευή στην πιο πρόσφατη watchOS έκδοση, υποδηλώνοντας έτσι ότι μέσα στις επόμενες ημέρες ίσως διορθωθεί το θέμα.

Ροη ειδησεων