iPhone 14: Η Apple ανακοίνωσε την ημερομηνία του επόμενου event της

Τώρα ξέρουμε πότε ακριβώς θα παρουσιάσει τα iPhone 14 και όλα όσα ακούγονται
24 Αυγούστου 2022 19:29
iPhone 14: Η Apple ανακοίνωσε την ημερομηνία του επόμενου event της

Σας είχαμε ενημερώσει για τις φήμες του επόμενου event της Apple, που θα αφορά τα iPhone 14 μοντέλα και τώρα επιβεβαιώθηκαν. 

Επίσημα λοιπόν ο τεχνολογικός κολοσσός από το Κουπερτίνο ανακοίνωσε το επόμενο μεγάλο event του για τις 7 Σεπτεμβρίου, το οποίο θα μεταδοθεί ζωντανά στις 20:00 η ώρα Ελλάδος

Σε αυτό προφανώς θα παρουσιαστούν εκτενώς όλα τα μοντέλα της σειράς iPhone 14, με τα iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max, καθώς και το φημολογούμενο iPhone 14 Max. Πρόκειται μια νέα πρόταση που θα συνδυάζει τα Pro χαρακτηριστικά, μέγεθος οθόνης και τιμή, που θα προσφέρεται στο τιμολογιακό εύρος των κάτω από $1000. 

Στο ίδιο event λέγεται ότι θα παρουσιαστούν τα Apple Watch Series 8 και Apple Watch Pro, τα AirPods Pro 2, ενώ θα μάθουμε και την τελική ημερομηνία διάθεσης των iOS 16, iPadOS 16, WatchOS 9, tvOS 16 και του macOS Ventura

Για αυτή τη χρονιά το μεγάλο καθιερωμένο "iPhone event" της Apple θα διεξαχθεί δια ζώσης με τους καλεσμένους να μπορέσουν να παρευρεθούν στο εμβληματικό Steve Jobs Theatre στα κεντρικά γραφεία της εταιρίας. Όπως συνηθίζεται τα κορυφαία στελέχη της Apple όπως οι Tim Cook, Greg Joswiak, Craig Federighi και πολλοί ακόμη θα δώσουν το παρών. 

Μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com για την κάλυψη του επόμενου Apple Event και όλα όσα θα προκύψουν.