Τα Galaxy Watch 5 της Samsung είναι γεγονός και αλλάζουν “το παιχνίδι”  

Γεγονός και το Pro μοντέλο

Τα Galaxy Watch 5 της Samsung είναι γεγονός και αλλάζουν “το παιχνίδι”

Η Samsung μόλις αποκάλυψε την “Galaxy Watch 5” σειρά της, η οποία επικεντρώνεται και φέτος στην υγεία, τη γυμναστική και φυσικά στην εμφάνιση. Το Galaxy Watch 5 θα κυκλοφορήσει σε τρία μοντέλα, 40mm και 44mm, ενώ φέτος έχουμε και το Galaxy Watch 5 Pro, το οποίο ανέρχεται στα 45mm.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που η Samsung χρησιμοποιεί οθόνη Sapphire Crystal και προσφέρει 60% μεγαλύτερη αντοχή στις γρατζουνιές για παράδειγμα και παραδόξως είναι διαθέσιμη και στα τρία μοντέλα και όχι μόνο στο Watch5 Pro. Επιπροσθέτως και τα τρία smartwatches αντέχουν στο νερό (5ATM και IP68), ενώ έχουν φυσικά και Always On Display.

To Galaxy Watch 5 Pro είναι το πιο ανθεκτικό της σειράς και έχει περισσότερα χαρακτηριστικά από τα υπόλοιπα δύο μοντέλα, αντέχει περισσότερο χάρη στο ενισχυμένο Sapphire Crystal, με ένα bezel που προστατεύει την οθόνη και ένα πλαίσιο από τιτάνιο. Επίσης, έχει μεγαλύτερη μπαταρία από οποιοδήποτε άλλο ρολόι της εταιρίας που ανέρχεται στα 590Mah, ενώ στα άλλα μοντέλα έχουμε 284mAh για το 40mm και 410mAh για το 44mm. Με τη γρήγορη φόρτιση μπορείτε να έχετε 8 ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας σε μόλις 8 λεπτά, ενώ μέσα σε μισή ώρα φτάνουν το 45%.

Και στα τρία ρολόγια έχουμε τον Exynos W920, 1,5GB RAM και 16GB στον αποθηκευτικό χώρο, ενώ τρέχουν με το One UI Watch 4.5. Αξίζει να αναφερθεί πως το Pro σάς επιτρέπει να παρέχετε μια προκαθορισμένη διαδρομή (με τη μορφή αρχείου GPX). Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε τη δυνατότητα να καταγράψετε τα δεδομένα της διαδρομής σας και να τα μοιραστείτε με τους φίλους σας που μπορεί να θέλουν να κάνουν την ίδια πεζοπορία.

Πολύ σύντομα, οι χάρτες της Google θα μπορούν να λειτουργούν στο ρολόι ακόμη και αν δεν έχετε μαζί σας το κινητό σας. Τα ρολόγια διαθέτουν GPS, GLONASS, Galileo και BeiDou, καθώς και πυξίδα, βαρόμετρο, αισθητήρα θερμοκρασίας, επιταχυνσιόμετρο, γυροσκόπιο και αισθητήρες φωτός. Υποστηρίζουν LTE, Bluetooth 5.2, WIFI και NFC.

Μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τη σειρά Watch 5 πατώντας εδώ.

Τα Samsung Galaxy Watch 5 θα κυκλοφορήσουν στις 26 Αυγούστου. Το 40mm μοντέλο κοστίζει €300 και έρχεται στα χρώματα Graphite, Silver και Pink Gold. Το 44αρι στα χρώματα Graphite, Silver, Sapphire. Το Galaxy Watch 5 Pro κοστίζει €470 για το απλό μοντέλο στα χρώματα Black Titanium και Gray Titanium., ενώ αν θέλετε και LTE, τότε η τιμή του ανέρχεται στα €520.