Τα νέα smartwatches της Amazfit είναι εδώ με πολλά χαρακτηριστικά και ελκυστική τιμή

Θα κυκλοφορήσουν πρώτα στις ΗΠΑ
27 Οκτωβρίου 2023 19:07
Τα νέα smartwatches της Amazfit είναι εδώ με πολλά χαρακτηριστικά και ελκυστική τιμή

Η Amazfit ανακοίνωσε δύο νέα smartwatches της που φέρνουν νέα χαρακτηριστικά και υπόσχονται να φέρουν νέο στιλ στον καρπό σας. Πρόκειται για τα Amazfit Active και Amazfit Active Edge, τα οποία έρχονται σε χρωματισμούς Midnight Black, Petal Pink, Lavender Purple και Lava Black, Midnight Pulse, Mint Green και κοστίζουν $150 και $140 αντίστοιχα.

Το Amazfit Active έχει μία AMOLED οθόνη με 390x450 ανάλυση στις 1.75 ίντσες και μπορείτε να το προμηθευτείτε με strap σιλικόνης ή vegan leather. Επίσης, αντέχει στο νερό, ενώ διαθέτει Bluetooth 5.2 BLE, κλήσεις αν το συνδέσετε με το τηλέφωνό σας, καθώς και την Alexa της Amazon.

Όσον αφορά την Υγεία, η συσκευή έχει τον βιομετρικό αισθητήρα BioTracker PPG που μπορεί να παρακολουθήσει τους καρδιακούς παλμούς, το οξυγόνο στο αίμα, τον ύπνο και το άγχος. Επίσης υπάρχει και το Zepp Coach που προσφέρει διάφορα προγράμματα γυμναστικής με πολλές προπονήσεις και ασκήσεις. Το ρολόι διαθέτει επίσης ενσωματωμένο δέκτη GNSS με υποστήριξη για GPS, QZSS, BEIDOU, GALILEO και GLONASS.

Το Amazfit Active έχει μια μεγάλη μπαταρία στα 300mAh που μπορεί άνετα να σας κρατήσει για 14 ημέρες. Προς το παρόν θα γίνει διαθέσιμο μόνο στις ΗΠΑ, ενώ θα έρθει αργότερα και στην Ευρώπη. Στην Αμερική κοστίζει $150.

Όσον αφορά το Amazfit Active Edge, εδώ έχουμε μια TFT LCD οθόνη με ανάλυση 360x360 στις 1.32 ίντσες και τέσσερα φυσικά κουμπιά για περιήγηση. Με αυτό το smartwatch θα μπορείτε να μπείτε στο βυθό μέχρι και στα 100 μέτρα, ενώ υπάρχουν και 100+ διαφορετικά watch faces για κάθε γούστο, καθώς και 130 διαφορετικά modes γυμναστικής.

Και αυτό το smartwatch έχει τον ίδιο αισθητήρα, με το κανονικό Active μοντέλο, το Bluetooth 5.0 BLE και δέκτη GNSS. Η μπαταρία εδώ είναι στα 370mAh και διαρκεί έως και 16 ημέρες με κανονική χρήση.

Το Active Edge θα κοστίζει $140.

Πηγή: GSMarena

Tags: