Το νέο έξυπνο ρολόι της Motorola τα έχει όλα και κοστίζει 60 ευρώ

Η νέα πρόταση της εταιρίας
08 Φεβρουαρίου 2024 11:42
Το νέο έξυπνο ρολόι της Motorola τα έχει όλα και κοστίζει 60 ευρώ

Η Motorola μόλις ανακοίνωσε ένα νέο προϊόν που έρχεται να συμπληρώσει το portfolio της με τα έξυπνα ρολόγια. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρία αποκάλυψε το Moto Watch 40, ένα ολοκαίνουργιο smartwatch που δε ζητάει μια περιουσία για να μπει στον καρπό σας.

Το Moto Watch 40 φέρνει μία curved LCD οθόνη στις 1.57 ίντσες με 85 διαφορετικά watch faces για κάθε γούστο. Ο ιδιαίτερος σχεδιασμός του διαθέτει περίβλημα από κράμα ψευδαργύρου, ενώ το λουράκι του είναι από σιλικόνη, όπως άλλωστε έχουμε συνηθίσει στα περισσότερα smartwatch. Η συσκευή έχει λάβει ήδη πιστοποίηση IP67.

Όσον αφορά το λογισμικό, αυτό τρέχει με το Moto Watch OS και υποστηρίζει μεταξύ άλλων ειδοποιήσεις, αλλά δε δίνει τη δυνατότητα να απαντάτε σε κλήσεις ή σε μηνύματα. Επίσης θα μπορείτε να μετράτε τους παλμούς της καρδιάς σας, ενώ διαθέτει και SpO2 24/7 καθώς και παρακολούθηση ύπνου και άγχους, τα οποία υποστηρίζουν την ενσωμάτωση με το Google Fit.

Το έξυπνο ρόλο έχει μία μπαταρία στα 240mAh, η οποία σύμφωνα με τη Motorola μπορεί να διαρκέσει έως και 10 ημέρες με 1 φόρτιση. Έχει επίσης γρήγορη φόρτιση, η οποία διαρκεί μόλις 25 λεπτά για πλήρη φόρτιση μέσω του μαγνητικού φορτιστή δύο ακίδων.

Το Moto Watch 40 κυκλοφορεί σε Phantom Black και Rose Gold χρωματισμούς και η τιμή του ανέρχεται στα 65 δολάρια, δηλαδή περίπου 60 ευρώ. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα μέσα από το επίσημο site της Motorola πατώντας εδώ.