Το Motorola Moto G24 Power είναι επίσημο με “τέρας” μπαταρία και τιμή στα 100 ευρώ!

Θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες
30 Ιανουαρίου 2024 14:10
Το Motorola Moto G24 Power είναι επίσημο με “τέρας” μπαταρία και τιμή στα 100 ευρώ!

Η Motorola ανακοίνωσε ένα ακόμη μοντέλο που έρχεται να εμπλουτίσει την ήδη μεγάλη γκάμα τηλεφώνων της. Πρόκειται για μία αναβαθμισμένη έκδοση του Moto G24 που είδαμε πριν από μερικές ημέρες, με την ονομασία Moto G24 Power και φέρνει μεταξύ άλλων καλύτερη φόρτιση μεγαλύτερη μπαταρία και αναβαθμισμένη selfie κάμερα.

Το Motorola Moto G24 Power θα γίνει διαθέσιμο με 6.000mAh μπαταρία που φορτίζει 30W γρήγορη φόρτιση, αν και μέσα στο κουτί του θα υπάρχει ένας 33W φορτιστής. Επίσης στο μπροστινό μέρος θα βρείτε και μία καλύτερα selfie κάμερα σε σχέση με το απλό G24 που ανέρχεται στα 16MP. Η συσκευή έρχεται με τον Helio G85 SoC επεξεργαστή έχει 6.56 LCD οθόνη με HD+ ανάλυση και υποστηρίζει παράλληλα 90Hz στο ρυθμό ανανέωσης.

Όσον αφορά τις κεντρικές κάμερες στο πίσω μέρος, θα βρείτε δύο με την κεντρική να φτάνει τα 50MP και την macro στα 2MP. Το Moto G24 Power τρέχει απευθείας με το Android 14 και υπόσχεται να λαμβάνει νέες ενημερώσεις για τα επόμενα τρία χρόνια.

Επίσης υποστηρίζει 3.5 headphone jack, σαρωτή για δακτυλικό αποτύπωμα στο πλαϊνό μέρος, USB-C στερεοφωνικά ηχεία, microSD έως 1ΤΒ και Dolby Atmos.

Το Motorola Moto G24 Power θα κυκλοφορήσει σε Glacier Blue και Ink Blue χρωματισμούς και μπορείτε να το προμηθευτείτε με 4GB στη μνήμη RAM και 128GB στον αποθηκευτικό χώρο με την τιμή του να ξεκινάει από τα 100 ευρώ. Επίσης θα υπάρξει και μία έκδοση των 8GB RAM που θα μπορείτε να αποκτήσετε με 10 ευρώ επιπλέον. Η συσκευή θα γίνει διαθέσιμη στις 7 Φεβρουαρίου.

Tags: