Το smartwatch σας μπορεί να μετατραπεί σε Bluetooth ποντίκι (ΒΙΝΤΕΟ)

Καινοτομία από την Doublepoint
16 Ιανουαρίου 2024 09:48
Το smartwatch σας μπορεί να μετατραπεί σε Bluetooth ποντίκι (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Doublepoint παρουσίασε κατά τη διάρκεια της CES 2024 μία νέα εφαρμογή η οποία ονομάζεται WowMouse και μπορεί να μετατρέψει τα Android smartwatches σε Bluetooth ποντίκια για τον υπολογιστή σας. Κουνώντας το χέρι σας μετακινείτε τον κέρσορα και ενώνοντας το δείκτη με τον αντίχειρα κάνετε κλικ.

Είναι συμβατό με ένα εύρος λειτουργικών συστημάτων και συνδέεται όπως οποιαδήποτε Bluetooth συσκευή. Αφού εγκαταστήσετε την εφαρμογή στο Android smartwatch σας μέσω του Google Play, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως ποντίκι σε Windows, Linux, macOS και iPadOS συσκευές. Δυστυχώς τα Apple Watches δεν υποστηρίζουν Bluetooth Human Interface Devices (HID), οπότε η Doublepoint δεν μπορεί να δημιουργήσει την αντίστοιχη εφαρμογή για το watchOS.

Η εταιρία έχει κι άλλα σχέδια. Για παράδειγμα θέλει να συνεργαστεί με κατασκευαστές και developers για να αναπτύξει εφαρμογές του WowMouse, με τις οποίες θα μπορείτε να αυξομειώνετε την ένταση των έξυπνων φώτων απλά γυρνώντας τον καρπό σας.

@cnetdotcom Who needs a wand when you have a wrist? The Wowmouse app from DoublePoint can make you feel like a wizard through your #smartwatch. #CES2024 #phonetech #tech #watchesoftiktok ♬ original sound - CNET