Ο Chris Evans προτιμάει ακόμα το iPhone 6s αντί του iPhone 12 Pro (ΒΙΝΤΕΟ)

Πρόσφατα άλλαξε από το iPhone 6s στο iPhone 12 Pro
18 Ιουλίου 2022 13:08
Ο Chris Evans προτιμάει ακόμα το iPhone 6s αντί του iPhone 12 Pro (ΒΙΝΤΕΟ)

Τον Ιούνιο σάς ενημερώσαμε με μία είδηση ότι ο διάσημος ηθοποιός Chris Evans, των Captain America, είχε το ίδιο smartphone από το 2015, το iPhone 6s. Εκείνος χρησιμοποιούσε το ίδιο τηλέφωνο σχεδόν για επτά χρόνια, αλλά στις 26 Ιουνίου αποκάλυψε ότι έκανε τη μετάβαση σε νέο iPhone.

Τώρα, μέσα από το Collider μάθαμε ότι παρόλο που μπορεί η νέα του συσκευή (iPhone 12 Pro) να έχει καλύτερη οθόνη ή αναβαθμισμένη μπαταρία και κάμερα, εξακολουθεί να του λείπει το παλιό του τηλέφωνο.

Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι προτιμάει το παλιό του τηλέφωνο και αγαπάει ιδιαίτερα το “home button”, το οποίο όπως θα γνωρίζετε αφαίρεσε η Apple πριν από αρκετά χρόνια από τα αριθμημένα-κεντρικά μοντέλα της. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το home button υπάρχει κανονικά μόνο στα τελευταία μοντέλα των iPhone SE.

Το άλλο μεγάλο παράπονο του Evans με το iPhone 12 Pro, είναι το βάρος του. Όπως λέει, το νιώθει στο χέρι του αρκετά βαρύ και ογκώδες σε σχέση με το iPhone 6s, αλλά παρ’ όλα αυτά, δεν ήθελε να αλλάξει σε iPhone SE.

Αν o Evans πάει ξανά κόντρα στη μόδα της ετήσιας αλλαγής και αναβάθμισης και καταφέρει πάλι να μείνει με το ίδιο smartphone για μια επταετία, μάλλον η επόμενη συσκευή του θα είναι το iPhone 20!