Ο Chris Evans απαντάει στις φήμες που τον θέλουν να επιστρέφει ως Captain America με τους παλιούς Avengers

Διαβάστε τις δηλώσεις του
28 Νοεμβρίου 2023 16:53
Ο Chris Evans απαντάει στις φήμες που τον θέλουν να επιστρέφει ως Captain America με τους παλιούς Avengers

Στο τέλος του Avengers: Endgame είδαμε τον Steve Rogers, τον οποίο υποδυόταν ο Chris Evans να δίνει την ασπίδα του στον νέο “Captain America” του Anthony Mackie. Επίσης, τις τελευταίες εβδομάδες ακούγονται διάφορες φήμες που λένε ότι η Marvel σκέφτεται να φέρει όλους τους παλιούς -και κλασσικούς- Avengers πίσω, για μία νέα ταινία. Αυτό μπορεί να σημαίνει, λοιπόν, ότι ίσως θα μπορούσε να επιστρέψει και ο Evans για να επαναλάβει το ρόλο του.

Τώρα, ο Chris Evans βρέθηκε καλεσμένος στο The View, όπου και τον ρώτησαν αν όντως ισχύουν όλες αυτές οι φήμες, δηλαδή εάν θα υπάρξει νέα ταινία με τους παλιούς Avengers. Ο ηθοποιός χαμογέλασε και ξεκαθάρισε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει και δεν έχει ιδέα αν όντως τα Marvel Studios ετοιμάζουν την επιστροφή των αρχικών ηθοποιών.

Ξέρεις, πάντα βλέπω αυτά τα δημοσιεύματα και είναι «νέα» και για εμένα. Νομίζω ότι κάθε δύο μήνες, κάποιος λέει ότι η Marvel θα φέρει πίσω τους Downey, Hemsworth και Scarlet και ότι όλοι επιστρέφουν!

Ο Evans μετά από τις παραπάνω δηλώσεις τόνισε ότι έχει βαθιά στην καρδιά του τον Steve Rogers, τον οποίο υποδυόταν όλα αυτά τα χρόνια, αλλά διευκρίνισε ότι θα το σκεφτόταν για να επαναλάβει το ρόλο και θα το έκανε μόνο αν γίνονταν όλα σωστά. Εκείνος συνέχισε λέγοντας ότι δεν έχει μιλήσει με κανέναν για την φημολογούμενη επιστροφή των Avengers.

Κανείς δεν μου έχει μιλήσει για αυτό. Και κοίτα, ποτέ δε θα έλεγα ποτέ, αλλά πραγματικά είμαι πολύ προστατευτικός. Είναι ένας πολύ πολύτιμος ρόλος για εμένα, οπότε θα έπρεπε να είναι όλα σωστά.

Όσον αφορά τις φήμες που ακούγονται, διάφορα ρεπορτάζ έλεγαν στις αρχές του Νοεμβρίου ότι η Marvel εξέτασε με τους εσωτερικούς συνεργάτες της το πιθανό «comeback» για να φέρει μία ταινία με τους παλιούς Avengers, δηλαδή με το αρχικό cast που τόσο πολύ αγαπήθηκε. Αυτή η ταινία θα μπορούσε να φέρει πίσω τον Robert Downey Jr. ως Tony Stark-Iron Man και την Scarlett Johansson ως Natasha Romanoff-Black Widow.

Φαίνεται ότι τον τελευταίο καιρό η Marvel αντιμετωπίζει διάφορα προβλήματα, καθώς δεν υπήρξε άλλη ταινία της μετά από το Avengers: Endgame που να τα πήγε τόσο καλά εμπορικά.

Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.