Ghosted: Δείτε τα ξεκαρδιστικά Bloopers με τους Chris Evans και Ana de Armas (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ταινία παίζει μέσα από το Apple TV+
29 Απριλίου 2023 17:41
Ghosted: Δείτε τα ξεκαρδιστικά Bloopers με τους Chris Evans και Ana de Armas (ΒΙΝΤΕΟ)

Η νέα ταινία Ghosted με πρωταγωνιστές τους Chris Evans και Ana de Armas παίζει από τις 21 Απριλίου στο Apple TV+ και αν την έχετε παρακολουθήσει ηδη, αυτό το άρθρο είναι για εσάς. Πιο συγκεκριμένα, η Apple έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα ακόμη βίντεο από την ταινία, που επικεντρώνεται στα ευτράπελα που έγιναν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Πρόκειται ουσιαστικά για ένα Blooper Reel βίντεο, στο οποίο οι Evans, de Armas και οι άλλοι κεντρικοί χαρακτήρες προσπαθούν να μη γελάσουν, καθώς γυρνούν τις σκηνές τους, αλλά φαίνεται πως δεν μπορούν να κρατηθούν με τίποτα και το αποτέλεσμα είναι ξεκαρδιστικό. Αυτό το βίντεο, λοιπόν, θα σας φτιάξει τη μέρα, ειδικά εάν έχετε ήδη παρακολουθήσει το Ghosted.

Δείτε το παρακάτω:

To Ghosted είναι μια παραγωγή της Apple και της Skydance σε σκηνοθεσία του Dexter Fletcher, ο οποίος έχει δουλέψει σε γνωστές ταινίες όπως το Lock, Stock and Two Smoking Barrels. Ο Chris Evans υποδύεται έναν απλό και καθημερινό άνθρωπο, τον Cole, που ερωτεύεται την Sadie της Ana de Armas. Ωστόσο εκείνος θα αποκαλύψει ότι η κοπέλα που βγαίνει ραντεβού είναι μυστική πράκτορας. Έτσι και οι δύο μπλέκονται σε μία συναρπαστική περιπέτεια για να σώσουν τον κόσμο.

Chris Evans και Ana De Armas παίζουν στη νέα ρομαντική περιπέτεια της Apple - Δείτε το trailer

Πρωταγωνιστούν επίσης οι Amy Sedaris, Adrien Brody, Mike Moh και Tate Donovan, ενώ το σενάριο έγραψαν οι Rhett Reese, Paul Wernick, Chris McKenna και Erik Sommers.

To Ghosted παίζει εδώ και λίγες ημέρες αποκλειστικά στο Apple TV+. Παρακάτω μπορείτε να πάρετε μια μικρή γεύση από την ταινία μέσα από το επίσημο trailer.