Σε αυτή την ταινία παίζουν οι Chris Evans και Ana De Armas και είναι διαθέσιμη από σήμερα (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαθέσιμο από σήμερα το Ghosted στο Apple TV+
21 Απριλίου 2023 14:26
Σε αυτή την ταινία παίζουν οι Chris Evans και Ana De Armas και είναι διαθέσιμη από σήμερα (ΒΙΝΤΕΟ)

Από σήμερα θα μπορείτε να απολαύσετε μία ολοκαίνουργια ταινία, στην οποία πρωταγωνιστούν οι Chris Evans και Ana De Armas. Οι δύο γνωστοί ηθοποιοί συνεργάζονται για ακόμη μια φορά με το “Knives Out”, αυτή τη φορά για λογαριασμό της Apple.

Η ρομαντική περιπέτεια έχει την ονομασία Ghosted και παίζει αποκλειστικά μέσα από τη συχνότητα του “Apple TV+” και έρχεται σε συνεργασία με την Skydance. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Dexter Fletcher, ο οποίος έχει δουλέψει σε γνωστές ταινίες όπως το Lock, Stock and Two Smoking Barrels.

Ο Evans υποδύεται εδώ έναν νορμάλ καθημερινό τύπο, τον Cole, ο οποίος ερωτεύεται την αινιγματική "Sadie" της Ana De Armas, μόνο που σοκάρεται όταν ανακαλύπτει πως η κοπέλα που θέλει είναι μυστική πράκτορας. Πριν καν βγούνε για δεύτερο ραντεβού, ο Cole και η Sadie μπλέκονται σε μια συναρπαστική περιπέτεια για να σώσουν τον κόσμο. Την ταινία σκηνοθετεί ο Dexter Fletcher του 'Rocketman".

Chris Evans και Ana De Armas παίζουν στη νέα ρομαντική περιπέτεια της Apple - Δείτε το trailer

Οι Adrien Brody, Mike Moh, Amy Sedaris και Tate Donovan πρωταγωνιστούν επίσης στην ταινία που γράφτηκε από τους Rhett Reese και Paul Wernick του "Deadpool", καθώς και από τους Chris McKenna και Erik Sommers.

To Ghosted παίζει από σήμερα, 21 Απριλίου στο Apple TV+. Παρακάτω θα βρείτε και το επίσημο trailer της ταινίας.