Ο επικεφαλής των Μυστικών Υπηρεσιών των ΗΠΑ προσελήφθη από την Snap

H δύναμη του ιδιωτικού τομέα
09 Ιουλίου 2022 10:36
Ο επικεφαλής των Μυστικών Υπηρεσιών των ΗΠΑ προσελήφθη από την Snap

Ο επικεφαλής των Μυστικών Υπηρεσιών των ΗΠΑ, James Murray, παραιτήθηκε από τα καθήκοντά του για να αναλάβει τη θέση που του πρόσφερε η Snap. Η μεταγραφή του Murray στον ιδιωτικό τομέα αποκαλύφθηκε αρχικά από την The Washington Post και επιβεβαιώθηκε από επίσημη ανακοίνωση των Μυστικών Υπηρεσιών.

Ο Murray θα αναλάβει καθήκοντα στη μητρική εταιρία του Snapchat τον επόμενο μήνα και θα αναφέρει απευθείας στον CEO και συνιδρυτή της, Evan Spiegel. Στο νέο του ρόλο, ο Murray θα αναλάβει την προστασία και την ασφάλεια των υπαλλήλων της Snap, ενώ θα είναι και ο σύνδεσμος συνεργασίας με τις Αρχές όταν αυτό απαιτείται.

Το τμήμα Μυστικών Υπηρεσιών των ΗΠΑ αναλαμβάνει την ασφάλεια των Προέδρων, των οικογενειών τους και άλλων υψηλόβαθμων στελεχών του κράτους. Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Joe Biden, δήλωσε σχετικά:

Ο Jim αντιπροσωπεύει το νόημα της υπηρεσίας γενικότερα και προστάτευσε τις οικογένειες των Προέδρων των ΗΠΑ σαν να ήταν δικές του. Είμαστε εξαιρετικά ευγνώμονες για τις υπηρεσίες του στην πατρίδα μας και στις οικογένειές μας.